Lauantaina oltiin yhtä raitaa <3
Julkaistu: 29.04.2018 00.00

Lauantaina oltiin yhtä raitaa <3

Launtaina aurinkoisella Isolahden kentällä pääsivät vauhtiin entiset Vepsujunnut, kun siellä pelattiin historian ensimmäinen Yhtä raitaa -turnaus. Menneisyyden kykyjä oli saapunut pelaamaan jopa Helsingistä asti, ja neljän joukkueen välillä käytiin hurjia kamppailuja.

70-luku osoittautui lähes heti tämän hetken kovimmaksi ryhmäksi, ja he kulkivatkin koko turnauksen läpi tappioitta. Myös 80-luvulla kulkivat alkusarjan pelit, mutta semifinaalissa alkoivat kasarin voimat hyytymään, ja finaaliin päästäkseen tämä joukkue joutui selvittämään huippujännittävän rangaistuspotkukilpailun. Finaalissa kuitenkin 70-luku näytti suvereenin ylivoimansa, ja tämä huikea joukkue kruunattiinkin historian ensimmäiseksi Yhtä raitaa -mestariksi. Palkinnoksi voittajajoukkueen pelaajat saivat upeat VPS Jalkapallokirjat, joista saavat ihastella nykyisten junioreiden kuvia ja vaikkapa bongailla pahimmat tulevaisuuden vastustajansa.

Turnauksen parasta antia oli ehdottomasti se, kun vanhat joukkuekaverit saivat jälleen tavata toisiaan, pelata yhdessä ja muistella junioriaikojaan. Monelle oli liikuttava hetki, kun sai taas vuosikymmenten jälkeen pukea raitapaidan ylleen ja astella kentälle edustamaan seuroista kauneinta. Raitapaitakansan keskuudessa vallitsikin koko turnauksen ajan aivan loistava yhteishenki, tapahtumasta nautittiin täysin siemauksin ja turnauksen nimen mukaisesti oltiin todellakin kaikki yhtä raitaa!

Onnittelut vielä 70-luvulle, ensi vuonna pelataan jälleen, katsotaan löytyykö silloin kovempia haastajia ;)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤