WasaFootballCup Champions 2018!
Julkaistu: 08.07.2018 00.00

WasaFootballCup Champions 2018!

Osallistuimme koko ikäluokan 23 pelaajan voimin tämän vuoden Wasa FootballCuppiin 2018. Aurinkoisessa hiukan tuulisessa säässä aloitimme peliurakan Vaskiluodon kentällä. Päivän toinenkin peli oli samalla kentällä ja vain pienellä aikavälillä joten pojat tankkasivat evästä ja nestettä välissä. Päivän saldo oli molemmista peleistä voitto.

Toinen päivä alkoi myös auringon paisteessa. Ensimmäinen peli pelattiin ihka uudella Variskan tekonurmikentällä. Toinen tutulla MTV kentällä ja samalla päästiin hiukan nauttimaan turnaus tunnelmasta.

Kolmantena ja turnauksen viimeisenä aamuna pelasimme ensimmäisen pelin jälleen Variskan kentällä. Pojat taisteli itsensä kultapeliin. Huippua pojat! Suorastaan helteisellä Elisa Stadionilla pelattiin viimeinen peli sijoista 1 tai 2 vastassa FF Jaro. tiukan taistelun ja väännön lopputuloksena oli Voitto tuloksella 4-2! Tunnelma oli katossa heti pillin soidessa pelin päättymisen merkiksi. Pohjalaisen kuvaaja ja haastattelija pommittivat Salvaa ja joukkueemme kapteenia Fabricea kysymyksillään ja voitto musiikin soidessa oli poikien helppo poseerata. Ansaittu voitto pojat!

Poseerausten ja mitalien jälkeen lähdimme Kustaanlinnan uimarannalle uimaan ja jätskille. Kesätauko alkakoon!


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤