Junnuliiga Laihia
Junnuliiga LaihiaJulkaistu: 21.03.2023 12.32

Junnuliiga Laihia

KESÄN JUNNULIIGA

Kesän 2023 Junnuliiga alkaa toukokuussa harjoituksilla ja kesäkuussa aloitetaan peli-illat Lemonsoft Stadionilla. Laihian Junnuliigassa pelaavat tänä kesänä 4–7-vuotiaat tytöt ja pojat (2016–2018 syntyneet). Myös Laihialla yksi pelitapahtuma.

Junnuliiga järjestää matalankynnyksen harjoitus- ja pelitoimintaa, jossa opetellaan jalkapallon perusteita ja pelataan iloisessa ilmapiirissä. Pelitapahtumat ja harjoitukset jatkuvat syksyyn saakka. Mukana saa olla juuri sen ajan, kuin haluaa. Jos lapsi innostuu lajista ja haluaa enemmän haasteita, vaihto Junnuliigasta ikäluokan joukkuetoimintaan on mahdollinen.

Harjoitukset:

POJAT, maanantai klo 18.00–19.30 Nuorisoseuran kenttä (12.6. alkaen)

TYTÖT, sunnuntai klo 15:30-17 Monnarin kenttä

Neljä Junnuliiga-aluetta Vaasassa, yksi Laihialla ja tytöille omat ryhmät. Valitse sopivin!


Ilmoittaudu Laihian Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12088/lomakke...


ETELÄ (Keskusta, Hietalahti, Vöyrinkaupunki, Suvilahti, Korkeamäki, Sundom)

Harjoitukset keväällä Lilla Ehnvallenilla, kesällä Monitoimiviheriöllä.

Ilmoittaudu Etelän Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12086/lomakkeet/7995/ilmoittautuminen-junnuliiga-etela

POHJOINEN (Purola, Metsäkallio, Länsiniitty, Koskisuo, Asevelikylä, Kotiranta, Böle, Sepänkylä)

Harjoitukset keväällä Vöyrinkaupungin kentällä, kesällä Asevelikylässä.

Ilmoittaudu Pohjoisen Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12084/lomakkeet/7996/ilmoittautuminen-junnuliiga-pohjoinen

ITÄ (Huutoniemi, Ristinummi, Vanha Vaasa, Melaniemi, Teeriniemi)

Harjoitukset keväällä Vepsun Junnuhallissa ja kesällä Aaltopuistossa.

Ilmoittaudu Idän Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12085/lomakkeet/7997/ilmoittautuminen-junnuliiga-ita

LÄNSI (Gerby, Västervik, Pukinjärvi, Palosaari, Isolahti, Vetokannas)

Harjoitukset keväällä ja kesällä Gerbyssä.

Ilmoittaudu Lännen Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12087/lomakkeet/7998/ilmoittautuminen-junnuliiga-lansi

Tytöillä mahdollisuus harjoitella ja pelata tyttöjen kesken (harjoitukset pääasiassa Hietalahdessa), tai oman alueensa poikien ryhmissä.

Ilmoittaudu Tyttöjen Junnuliigaan tästä https://www.vpsjuniorit.fi/joukkueet/12089/lomakkeet/8000/ilmoittautuminen-junnuliiga-tytot


MUKAAN TULEMINEN, TAUOLLE JÄÄMINEN JA LOPETTAMINEN

Ilmoittautumisen jälkeen lapsi on tervetullut mukaan harjoituksiin ja pelitapahtumiin! Harjoituksiin ja peleihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Mikäli lapsi jää tauolle, laita sähköposti junnuliiga@vpsjuniorit.fi niin huomioimme tauon seuraavan kuun laskutuksessa. Mikäli lapsi haluaa lopettaa harrastuksen kokonaan, ilmoita sähköpostilla junnuliiga@vpsjuniorit.fi.

OSALLISTUMINEN JUNNULIIGAN VALMENNUSTOIMINTAAN

Junnuliiga järjestetään seuravetoisesti, mutta vanhemmilla on perinteisesti iso ja palkitseva osuus harjoitus- ja pelitoiminnassa auttamisessa. Voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua auttaa Junnuliigan valmennuksessa ilmoittautumislomakkeessa.

VARUSTUS HARJOITUKSIIN

Jalkapallokengät (aluksi myös lenkkarit käyvät hyvin)

Säärisuojat

Urheilullinen sään mukainen vaatetus

Pallo, koko 3

Juomapullo

PELITOIMINTA

Kesä-syyskuun aikana 12 pelitapahtumaa, joista valtaosa Lemonsoft Stadionilla

Peliasut myynnissä pelitapahtumissa

Pelitapahtumissa opetellaan pelaamaan iloisessa ilmapiirissä ja turvallisesti. Maaleja ei lasketa, eikä sarjataulukkoja pidetä.

HINTA JA LASKUTUS

Hinta 25 € / kk. Sisältää Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen (hankitaan 2 viikon sisällä ensimmäisen Junnuliiga-laskun maksamisesta), ohjatut harjoitukset, kenttämaksut, tuomarimaksut ym. Junnuliigan harjoitus- ja pelitoimintaan liittyvän. Lasku ilmoittautumislomakkeeseen ensimmäiseksi huoltajaksi merkityn sähköpostiin kuun lopussa.

Nuorimman sisaruksen Junnuliiga-kauden viimeinen kk-maksu jätetään laskuttamatta. Edellyttää sisaruksilta koko kesäkauden mukanaoloa.

Lisätietoa: junnuliiga@vpsjuniorit.fi tai 040 9370757 / Linnea


YHTEISTYÖSSÄ:

Joukkueen uusimmat uutiset

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤