VPS T16/17 Wasa Footballcupissa
Julkaistu: 17.07.2023 20.01

VPS T16/17 Wasa Footballcupissa

Heinäkuun alku on aina odotettua jalkapallohuumaa, kun Wasa Footballcup pyörähtää käyntiin. Tänä vuonna T16/17 sai ilmoittaa hienosti 3 joukkuetta, joten peliaikaa oli runsaasti kaikille tarjolla. Joukkueet VPS Valkoinen, VPS Raita ja VPS Musta.

Perjantaina kaikilla joukkueilla oli yksi peli ja lauantaina sekä sunnuntaina kaksi peliä. Sää suosi koko turnauksen aikana paitsi valkoisen perjantain pelissä iltapäivällä tuli kunnon vesisade, joka teki pelaamisesta jo vaikeaa, kun pallo ei suuremmin pyöri veden pinnalla. No me emme ole sokerista, joten opitaanpahan pelaamaan säässä kuin säässä.

Peleissä valmennus kannusti pelaajia rohkeaan kuljettamiseen ja puolustamaan yhtenäisenä joukkueena. Vaikka pääpaino olikin rohkeassa kuljettamisessa, pelaajat tarjoilivat viihdettä kerrakseen yleisölle, kun mahtavia syöttöjäkin alkoi ilmestyä peleihin mukaan.

Pelaajat pelasivatkin mahtavasti tilanteet loppuun ja, jos pallo menetettiin, se pyrittiin hankkimaan välittömästi takaisin joukkueelle. Pelaajat kannustivat toisiaan ja se, jos mikä motivoi pelikavereita ylittämään itsensä. Saimme myös nauttia rakentavasta pelaajien välisestä ohjeistamisesta ja aktiivisesta pallon pyytämisestä, joka kertoo innokkuudesta pelata.

Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja päätimmekin pelaajien kanssa, että tänne tullaan heti perään ensi vuonna 2024 uudelleen.

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤