15
KES
19.00
VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - Esse IK  3 - 2

Palosaari

VPS-j voitti Essen

VPS-j pelasi Palosaarella toisen kotiottelun, ja tavoitteena oli saada ensimmäinen voitto Präntööllä. Vastassa oli aina paha Esse IK, mutta tällä kertaa kolme pistettä tuli plakkariin vaiherikkaan pelin jälkeen.

Ottelun alussa Esse IK oli hieman painostavampi osapuoli. Läpi koko ottelun pitkää palloa viljellyt Esse sai myös avausmaalin, kun puolustuslinjaan tullut pallo jäi pomppimaan maalivahdin ja linjan lähettyville, josta esseläinen sai palloon ensimmäisen kosketuksen ja pallon verkkoon. VPS-j:llä ei ollut kovin montaa maalipaikkaa, vaikka sektoriin päästiinkiin melko hyvin.

Toista jaksoa ei oltu pelattu kauaa, kun Arttu Lehtonen nousi laidalta ja pisti pallon boksiin, jossa Topias Iloviita antoi pallon mennä ja Ville Kauppinen niittasi lähietäisyydeltä kuulan verkkoon. Tämän jälkeen VPS-j:n päässä tapahtui melkoisesti. Ensimmäisessä tilanteessa esseläiset vaativat voimakkaasti rankkua, toisessa he saivat pallon maalin, mutta tilanne oli paitsio. Lopulta verkko heilahti, kun Esse sai lähietäisyydeltä tuikattua johto-osuman. VPS-j ei kuitenkaan luovuttanut, vaan hetkeä myöhemmin Lehtonen laukoi veskarin käsien kautta pallon maalin. VPS-j onnistui vielä kolmannen kerran, kun Joni Uusipaikka tuli vahvasti laidalta ja viimeisteli 3-2-loppulukemat.

Voittoon tyytyväinen Mika Koivumäki totesi ottelun olleen tasainen.

- Peliin oli jännittävät lähtökohdat varmaan molempien joukkueiden kannalta. Kentän huono kunto ei mahdollistanut kovin kaunista peliä, ja siksi peli olikin varsin fyysistä ja kovaa vääntöä.

Ensimmäisellä jaksolla peli ei ollut vielä uomissaan, mutta parani toiselle jaksolle.- Eka jakso katottiin vierestä, mutta toisella jaksolla pantiinkin sitten hienosti itsemme likoon. Hyvän taistelun ja kahden tappioaseman kääntämisen jälkeen kolme pinnaa maistuu erityisen hyvältä.


Peli oli tasainen vääntö ja molemmilla oli saumat voittoon. Esse oli viime kaudella korkealla, eikä ole tälläkään kaudella huono joukkue. Kolmosen taso tuntuu olevan kyllä tasaisen kova jälleen tänä vuonna.

VPS-j taisteli kohtalaisen hyvin, vaikka ottelu ei varmaan kaikkien aikojen paras ollutkaan. VPS-j:llä oli mukana edustusjoukkueessa kirjoilla oleva B-ikäinen Fabrice Gatambiye, joka vahvisti keskikentän keskustaa.

VPS-j jatkaa otteluitaan jo maanantaina, kun joukkue matkustaa Virkiän vieraaksi.

Tilastot

3 - 2

Esse IK
(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤