VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - SIF  2 - 3

Palosaari

VPS-j hävisi Sundom IF:lle

VPS-j aloitti kesäkuun kotikentällään, kun paikallisottelussa vastaan asettui Sundom IF Palosaaren vielä kevätterässä olevalla kentällä. Ottelu oli tasainen läpi 90 minuuttisen, mutta VPS-j joutui pettymään, kun SIF vei lopulta voiton 2-3(0-0)-lukemin.

Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet pitivät maalinsa koskemattomana, eikä kovin vaarallisia tilanteita syntynyt. Molempien joukkueiden maalivahditkaan eivät montaa laukausta joutuneet torjumaan, vaikkakin muutamia kohtalaisia maalipaikkoja nähtiin.

Toisella jaksolla hanat aukesivat sitten todenteolla. VPS-j meni johtoon, kun Arttu Lehtonen taisteli laidalla pallon itselleen ja keskitti boksiin, jossa Rene Koivisto sai jalkansa ensimmäisenä palloon. Kotijoukkue tuplasi johdon, kun Koivisto syötti Topias Iloviidan maalipaikkaan ja pallo oli riman kautta verkossa. SIF sai pitkillä syötöillä paineen VPS-j-päähän ja kavennuksen noin vartti ennen loppua. Sen jälkeen vieraat saivat vielä erittäin kysenalaisen rangaistuspotkun, josta peli tasoihin ja hetkeä myöhemmin vielä kolmannenkin maalin. Asseri Laitisella oli vielä lopussa hyvä puskupaikka, mutta tasoitus jäi haaveeksi.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki harmitteli menetettyä johtoasemaa.

- Pienten kokoonpanomurheiden jälkeen saatiin ihan hyvä peli aikaan. Lopussa jalka alkoi painaa, ja SIF sai osittain tuomarinkin huonojen päätösten johdosta pelin tasoihin, ja sitten vielä omasta virheestä voittomaalin.

Keli oli raskas ja kokoonpano tällä kertaa hieman normaalia kapeampi.

- Pitäisi jaksaa pelata koko 90 minuuttia, tai pystyä vaihtamaan tuoreita jalkoja kentälle. Eilen ei valitettavasti pystytty kumpaankaan. Paljon oli taas hyvääkin, mutta kyllähän tämä ison pettymyksen tunteen jättää.

Ensimmäiset 70 minuuttia VPS-j pelasi normaalilla tasollaan, mutta sitten SIF sai hyvän paineen aikaiseksi. Tuomari oli tällä kertaa kyllä yksi syy, minkä vuoksi tappio tuli. Ottelu oli sinänsä tasainen ja SIF:n voitto ei ollut vääryys. Johtoasema pitäisi kuitenkin pystyä pitämään.