24
HUH
20.00
VPS J III-div, Harjoitusottelut

VPS -j - Korsnäs FF  1 - 2

Elisa Stadion

VPS-j taipui Korsnäsille

VPS-j aloitti Kolmosen huikeissa olosuhteissa, kun avauspeli pelattiin Elisa Stadionin iltavalaistuksessa. Ottelussa oli poikkeuksellisesti myös sisäänpääsy ja vastapainona kahvila. Lämpötila oli alussa oikein mukava, mutta ilta viileni auringonlaskun jälkeen. Itse ottelu oli hyvätasoinen Kolmosen peli, jossa Korsnäs oli lopulta 2-1(0-0)-lukemin vahvempi.

Ottelun alku oli hieman tunnustelevaa peliä, jossa molemmat pyrkivät välttämään suurempia riskejä. VPS-j tuli otteluun melko vahvasti ja saikin muutamia hyökkäyksiä vastustajan päähän, mutta huippuvaarallisia paikkoja ei nähty. Muutama puolittainen paikka tuli Joni Uusipaikalle ja Rene Koivistolle. Vaarallisin tilanne VPS-j:lle taisi olla epäsuora vapaapotku, jonka Ruin Ahmadi pelasi fiksusti nopeana, mutta kukaan kolmikosta Ville Kauppinen, Arttu Lehtonen ja Miki Rautakorpi ei ollut oikein mukana, vaikka tilanne Rautakorven laukaukseen päättyikin. Vieraiden vaarallisin tilanne taisi olla yksinläpitilanne, jossa oli rangaistuspotkun aineksia, mutta tällä kertaa VPS-j selvisi säikähdyksellä.

Toisella jaksolla VPS-j sai hieman paremman otteen pelistä. Se ei kuitenkaan auttanut, sillä Korsnäs teki maalit. Vieraiden 1-0-johdossa VPS-j:llä oli todellinen tuplamahdollisuus, kun Lehtosen huikea jatko osui tolppaan ja Topias Iloviidan tuikkaukseen pääsi maalivahti väliin. Korsnäs sai kesken hyvän VPS-j-vaiheen pallon toistamiseen kotijoukkueen maaliin, eikä Asseri Laitisen kavennus auttanut VPS-j:tä muuten kuin maalieron parantamisella.

Valmentaja Mika Koivumäki oli moneen asiaan tyytyväinen tappiosta huolimatta.

- Oltiin kyllä hyvin valmistauduttu ja se näkyi alussa. Peli oli tasainen, jossa molemmilla oli omat mahdollisuutensa. Meillä oli jopa eka jaksolla paremmat. Korsnäs teki kuitenkin pari maalia taidokkaasti ja loppukiri tuotti vain yhden. Tällä pelillä kuitenkin jatkossa pisteitä tulee, joten ei muuta kun kohti Jukola-peliä rohkein mielin.

VPS-j pelasi kauden parhaan ottelunsa, mutta tällä kertaa pisteitä ei tullut. Joukkueen taisteluilme oli hyvä, ja maalipaikkojakin oli muutama. Sarja on tiukka, mutta varmasti pisteitäkin joukkue tulee kauden aikana keräämään.

Korsnäs tunnetaan hieman kyseenalaisesta pelityylistään, mutta siitä ei ollut tällä kertaa tietoa. Muutama normaali kontakti pelissä nähtiin, mutta ottelu oli siisti. Joukkue on vahvistunut merkittävästi, ja muutama Kakkosen tason pelimies joukkueesta löytyykin. Vakuuttavimmin taisivat esiintyä kärkimies Junior Oyono ja maalivahti Volodymyr Nitsetskiyy. Joukkue oli selvästi kovin, jonka VPS-j on tämän kauden aikana kohdannut. Vierasfanien runsas määrä oli myös mukava yllätys.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon keskiviikkona, kun lentokentältä mennään Isolahden pikkuaskiin ja vastaan tulee derbyssä FC Jukola.

Joukkueen videot pelistä instagramissa: www.instagram.com/vps_j/


Tilastot

1 - 2

Korsnäs FF
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤