VPS J 3 Div, Harjoitusottelu

SJK Akatemia - VPS -j   4 - 0

Seinäjoki (Wallsport)

VPS-j tappioon SJK Akatemian vieraana

VPS-j matkusti lauantai-iltana vieraaksi Wallsport-areenalle, jossa joukkue kohtasi viime kaudella Kakkosta tahkonneen SJK:n kakkosjoukkueen. Kotijoukkue oli läpi ottelun askeleen edellä, ja kirjasi taululle melko tylyt 4-0(2-0)-lukemat.

Ensimmäisellä jaksolla SJK piti palloa ja VPS-j yritti puolustaa maaliaan. Taktiikka ei täysin onnistunut, sillä tauolle mentiin kotijoukkueen kahden maalin johdossa. VPS-j:llä oli lähinnä teräviä vastahyökkäyksiä, mutta kunnon maalipaikoille joukkue ei päässyt.

Toisella jaksolla peli jatkui samankaltaisena ja molemmat joukkueet vaihtoivat miehiä. Jälleen kotijoukkue onnistui kahdesti, eikä VPS-j kertaakaan, joten tehtyjen maalien määrä näyttää kahden ottelun jälkeen edelleen nollaa.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki totesi kotijoukkueen olleen tällä kertaa parempi.

- Juostiin paljon ilman palloa ja jouduttiin puolustamaan. Oma pelinrakentelu oli hieman hakusessa, mutta onneksi kauden alkuun on vielä aikaa. Uudet pelaajat saivat tänään mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja lisäksi näimme millä tasolla Kolmosen parhaimmistoon kuuluvan joukkueen peli on.

VPS-j ei pelaa tällä viikolla harjoitusotteluita, mutta kohtaa ensi viikolla Kiiston, torstaina klo 21.00 Fennia-areenassa.