VPS J 3 Div, Harjoitusottelu

VPS -j - SIF  0 - 0

Fennia-areena

Ensimmäinen harjoituspeli maalittomaan

VPS-j pelasi vuoden 2016 ensimmäisen harjoitusottelun Fenniassa, jossa vastaan asettui tuttu Sundom IF. Jo kertaalleen siirretty ottelu oli tasainen läpi 80 minuutin peliajan ja lopulta taululla olivat lukemat 0-0.

Ensimmäisellä jaksolla peli oli jopa yllättävän hyvätasoista. Molemmat joukkueet pystyivät rakentamaan maalipaikkoja ja saivat oman syöttöpelinsä kulkemaan. Vaikutuksensa oli varmasti myös Fennia Areenan isolla kentällä, joka antaa enemmän aikaa pallolliselle joukkueelle. VPS-j-vahti Jesper Lagerström esitti puoliajalla huipputorjuntoja ja piti omalta osaltaan lukemat maalittomana. VPS-j:n paras paikka taisi siunaantua Rene Koivistolle, joka kiersi jo maalivahdin, mutta puolustaja sai maaliviivalla pelastettua maalin.

Toisella puoliajalla peli jatkui tasaisena. SIF sai parhaan paikkansa keskityksestä, joka leijaili kohti maalin takakulmaa. Miika Tantarimäki sai kuitenkin kahmittua pallon ennen maaliverkkoa. Vaihtojen jälkeen molempien peli haki hieman, mutta VPS-j pääsi niskan päälle. Tantarimäki ei joutunut enää puoliajan loppuvaiheessa torjuntatöihin, mutta sen sijaan SIF-päädyssä oli jotain paikkoja. Paras tuli Kenan Kelmendille, jonka viimeistely meni maaliin, mutta avustava tuomari näki Kelmendin olleen paitsiossa. VPS-j:n mediatiimi oli kuitenkin jälleen paikalla, ja hidastuksista voitiin selvästi huomata, ettei maali ollut paitsio. (Video tilanteesta: https://www.instagram.com/p/BBs4IfRLzKD/?taken-by=...) Kumpikaan joukkue ei siis saanut kuparista rikki, joten tasuri oli lopputuloksena.

VPS-j-valmentaja Koikka Koivumäki oli tyytyväinen ottelun antiin.

- Saatiin juurikin se mitä haettiin. Näimme pelaajia ja kaikki saivat osoittaa kykyjänsä. Välillä peli oli hieman sekavaa, mutta hyvin pystyttiin haastamaan SIF ja voitto olisi ollut otettavissa. Kaiken kaikkiaan positiivinen lähtö.

VPS-j:stä kolme pelaajaa olivat vahvasti esillä. Keskikentän Miki Rautakorpi ja Ludwig Siegfrids pelasivat vahvan ottelun ja maalivahti Jesper Lagerström otti pari todellista game-saveriä.

VPS-j jatkaa harjoitusotteluita lähitulevaisuudessa!