VPS A-jun, A-poikien C-lohko

KajHa - VPS A-pojat   1 - 1

Kaajanin liikuntapuisto

A-pojille piste Kajaanista

Kajaanissa oli A-poikien viimeinen vierasottelu paikallista KajHaa vastaan. Kevätkierrokselta Vaasasta jäi jo sellainen tunne että aikanaan Kajaanissa on kova kotijoukkue vastassa, Vaasassahan otettiin kotivoitto 2-1 lukemin. Kaunis sää Kajaanissa ja kenttäkuulutukset ja runsaslukuinen äänekäs yleisö saivat tuntumaan että nyt ollaan oikeassa jalkapallo ottelussa. Tärkeä tämä oli oikeastaan molemmille joukkueille sillä molemmat haluavat ASM-karsintaan ensitalvena, voittamalla tämän pelin olisi molemmat jo hyvin lähellä paikkaa, tosin meille Vepsulaisille tasapelikin saattaa riittää...

Ottelu lähti käyntiin aivan mainiosti sillä vain n. 45 sekunttia oli pelikellossa kun Roni Jääskä pääsi laitaapitkin kuljettamaan ja sai kuljetettua pallon 16 sisälle ja lauottua palloa maaliin. Tähän ne vieraiden maalit sitten jäivätkin sillä vaikka varsinkin ekalla jaksolla tilanteita saatiinkin ei sitten aivan viimeistely onnistunut tai vastustajan maalivahti oli parempi. Kotijoukkue sai pelin tasoihin kun peliä oli pelattu n. 22min nopean vastahyökkäyksen jälkeen keskitys 16 sisälle josta epäonnekkaasti pakki purkaa suoraan vastustajalle ja edessä tyhjä maali johon pallon oli helppo laittaa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue sai kyllä luotua paremmin tilanteita mutta puollustus yhdessä maalivahdin kanssa selvittivät tilanteet hyvin. Oikeastaan ehkä molempia joukkueita tyydyttävä tasapeli sitten saatiin aikaiseksi ja se olikin minimi tulos. Viimeinen ottelu Tervareita vastaan on la 26.9 botniahallin ulkotekonurmella.