VPS A-jun, A-poikien C-lohko

Tou/SIPS yj - VPS A-pojat   1 - 8

Toivolan urheilukenttä,Siilinjärvi

Onnistunut Savon matka

Helteinen sää ei haitannut kun A-poijat kävivät Savossa Tou/Sips yj:tä vastaan, Toivalan tekonurmella. Onneksi bussissa oli toimiva ilmastointi ja kun taukoja pidettiin sopivasti eivät jalatkaan olleet hyytelöä kun ottelu saatiin käyntiin. Kotijoukkueellakin oli toki tilanteensa mutta ekalla jaksolla ei kuitenkaan tilastomerkintöjä tullut, toki 2 kulmaa pari vaparia jne. Vierailijalla kuitenkin tapahtumia oli kun vasurilla hyviä kulmia antoi Ruin Ahmadi ja jo hänen ensimmäinen kulmansa löysi Mikke Järvisen pään joka tarjoilee sen Riku Jääskälle ja hän jatkaa pallon suoraan maaliin, pelattuna 19min . 5 min lisää Ruin antaa taas kulman ja Matias Hietamäki puskee sen Ruinille takaisin ja hän keskittää uudelleen maalille josta Miro Roukus puskee pallon maaliin 0-2. Tämän raportin teko on kyllä vaikeaa, kun tekstit eivät jää koneenmuistiin... 43min pelattu kun Miro syöttää Ruinille keskelle ja jatkaa pallon maaliin 0-3.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli virkeämmin ja kun 56 min pelattu vaparin jälkitilanteesta saivat kavennuksen aikaan 1-3. Tästä vieraat heräsivät ja nyt alkoi Roni Jääskän esitykset sillä hän oli tullut 51min kohdalla kentälle. 60min pelattu kun pirteästi pelannut Miikka Koski keskittää pallon maalille josta Roni ohjaa päällään pallon maaliin 1-4. 64min pelattu kun Roni jatkaa Ruinin syötön maaliin 1-5. 72min pelattu kun keskikentän raataja Pietari Ketonen keskittää maalille kohti Ruinia, mutta kotijoukkueen pelaajasta pallo maaliin 1-6. 77min pelattu kun Roni pelataan laidalta läpi ja hän syöttää pallon maalille josta Omar Hasan jatkaa pallon maaliin, tässä hyökkäykseesä oli meillä 3vs0 tilanne kun kotijoukkueen pelaajat olivat pelanneet itsensä ulos tilanteesta, tilanne siis 1-7. 83min palattu kun Matias pelaa pitkän syötön Ronille ja hän kuljettaa palloa 20m ja sijoittaa pallon maaliin, näin loppunumeroiksi 1-8.

Avauskokoonpano oli jälleen erillainen kuin viimeksi mutta on mukavaa kun nyt on pelaajia leveälti ja nuoremmissa ikäluokissa pelaajia jotka pärjäävät näissä peleissä hienosti.