13
ELO
18.15
VPS A-jun, A-poikien C-lohko

VPS A-pojat - Vifk  5 - 1

botniahalli ulko

A-pojat ottivat revanssin paikallisottelussa

Kevätkierroksella tuli 4-1 turpiin vaikka ottelua hallittiin 45min. Nyt tuli viimehetken poissaoloja ja avuskokoonpano oli hyvinkin erillainen kuin edellinen ottelu MP:tä vastaan, mutta nytkin auttoi se että B-pojista saatiin apuja sekä myös edustuksen puolelta kun maalivahti Markus Uusitalo teki depyytin A-poikiin, omalla mv:llä oli edellisessä pelissä tullut puujalka ja sitä sitten paranneltiin. Myös Samu Alanko saatiin jälleen mukaan peliimme.

Myös rakkaalla vastustajalla oli hyvä ryhmä jalkeilla joten tiukkaa peliä olisi luvassa. Isokokoinen tekonurmi oli kotijoukkueelle kuitenkin kotoisampi sillä selkeästi hallittiin peliä ja vaarallisia tilanteita luotiin useita, Maalintekoonkin päästiin 13min kohdalla kun Samu ja Henry Louke pääsivät hyökkäämään, Samu syöttää henrylle joka ohjaa pallon varmasti maaliin 1-0. Vastustajallakin oli tilanteita mutta Markus maalilla hoiti varmasti pallot itselleen ja avaukset joukkueelle. Toinen maali tuli ajassa 38min kun Riku Jääskä tuli oikealta laidalta läpi ja 16 alueen rajalta laukoi kohti takakulmaa ja Samu oli jatkamassa pallon maaliin 2-0 . Vain 5min lisää niin Miro Saarinen syöttää kaaripallon kentän poikki Samulle joka pienen kuljetuksen jälkeen laukoo 3-0 . Näillä lukemilla puoliajalle.

Toinen puoliaika alkaa pienellä Vifk:n painostuksella, mutta niistäkin selvittiin hyvällä puollustuksella. 55min pelattu kun Miika Koski kuljettaa vasenta laitaa ja syöttö keskelle jossa Samu pelaa seinän Henryn kanssa ja laukoo sitten maalin 4-0 , Samun hattutemppu taas.                      Vastustaja ei luovuta vaan pienen nukahduksen takia tulee kavennus ja tilanne 4-1, tästä ei kuitenkaan seuraa kummenpaa sillä herätys tuli ja vaihtoja tehtiin molemmin puolin. Yliaikaa jo pelattiin kun vaihdosta tullut Antonio Teca tällää maalin Rikun syötöstä, tämän jälkeen aloitus ja saman tien ottelu päättyy. tulos siis 5-1 kotijoukkueelle, jonka kotivoittojen putki on täydellinen tällä kaudella, toki vielä pelejä on.

Tilastot

5 - 1

Vifk
(3-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤