VPS A-jun, A-poikien C-lohko

VPS A-pojat - MP  4 - 0

botniahalli ulko

A-pojat kotivoittoon syyskauden avausottelussa

Syyskierroksen ensimmäinen ottelu ennakkosuosikki MP:tä vastaan ja 6 viikon pelaamattomuus lähes kaikilla ei hyviä lähtökohtia tarjonnut ... Onneksemme saimme pelaajan lainalle jolla minuutteja oli jokunen kuitenkin tullut; Samu Alanko ja hänellä olikin sitten ihan hyvä pelipäivä; kolme maalia ja yksi syöttö, eipä enempää voi vaatia.. no oli hänellä paikkoja pariin ylimääräiseenkin maaliin.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallitessa hienokseltaan peliä mutta kuitenkin vieraat pääsivät pariinkin otteeseen vaarallisiin vastahyökkäyksiin, huono viimeistely ja maalivahdinkin hyvä päivä estivät maalien saamisen. Samun maalinteko alkoi 14min kohdalla kun hän vei pallon 16 sisälle ja laukoi vasempaan alakulmaan 1-0 . Tuomari jakoi keltaisia kortteja melko runsaasti, voitimme tämän 4-2, tosin sen olisimme kyllä mieluusti hävittykin... Samun toisen maalin alusti Ruin Ahmadi loistavalla läpisyötöllä johon Samu kirmaisi perään ja harhautti maalivahdin ja laukoi maalin, peliä oli pelattuna 31min, vierailla riitti vieläkin puhtia ajoittain vaarallisiinkin tilanteisiin mutta puollustus hoiti hommat hyvin, saimme toppariksi lainalle Hannes Eerolan joka aiemmin oli osa joukkuettamme mutta siirtyi vahvistamaan meidän miesten joukkuetta, hänelläkin minuutteja on tullut runsaasti ja se osaltaan auttoi hyvinkin muuta joukkuetta. 42min pelattu kun Teemu Kaarto syöttää keskelle Samulle joka saa laukoa tilanteeksi jo 3-0, näissä lukemissa puoliajalle.

Mikkelin pojilla oli vielä yritystä puoliajan aluksi mutta kun keinot puollustuksen avaamiseen kävivät huonoiksi, alkoi kotijoukkue vyöryttää peliä vieraiden kenttäpuoliskolle, 60min pelattu kun Samu antaa passin Pietari Ketoselle joka kiittää syötöstä ja tällää vasurilla maalin 4-0 . Näitä lukemia ei olisi ennen peliä osannut odottaa mutta kun asiat sujuu hyvin niin homma toimii.. Pelaajia vaihdettiin puolin ja toisin ja ainakin meillä tuoreet jalat toivat lisää painetta vastustajan puolelle, maaleja ei kuitenkaan enää nähty. Syyskauden avausottelu sujui hienosti. Torstaina kohdataan kotiottelussa paikallisvastustaja VIFK. Siispä Botniahallin ulkotekonurmelle klo 18.15.