Aikuisten harrasteryhmät tositoimissa
17.12.2016 23:19 Uutiset / VPS Kuntofutis

 

Joulua edeltävänä viikonloppuna pelattiin Fennia Arenassa Puulaakipukki-niminen hyväntekeväisyysturnaus. Halli suorastaan hohti mustavalkoisuutta koko turnauksen ajan, kun Vepsun harrastepelaajat täyttivät sen peräti kolmen joukkueen voimin.

 

Naisten sarjaan osallistui yksi joukkue ja miesten sarjaan lähdettiin kahdella joukkueella. Päälle oli saatu uudenkarheat pelipaidat, jotka nopeasti osoittautuivat koko turnauksen tyylikkäimmiksi. Myös muut varusteet oli viimeisen päälle, suurimmalla osalla oli jopa säärisuojat tai nappulakengät, hurjimmilla peräti molemmat. Turnaukseen lähdettiin selvästi tosimielellä ja vain voitto kelpaisi.

Alkukankeuden jälkeen pelit lähtivätkin jokaisella joukkueella sujumaan aivan loistavasti. Myönnettävä toki on, että jollain tavoin pelistä paistoi läpi se tosiasia, että suuri osa muista joukkueista oli harjoitellut yhdessä useita vuosia ja meidän joukkueet vain muutaman kuukauden, monien pelaajien pelatessa nyt ensimmäistä peliään ikinä tai ainakin kymmeniin vuosiin. Pelikokemuksen karttuessa myös kaikkien kolmen joukkueen otteet kentällä paranivat silmissä, ja toisen päivän aamupeleissä nähtiin jopa häikäisevän huikeita suorituksia. Myös fanikatsomossa riitti vipinää ja vilskettä, kun seuran juniorit saapuivat kannustamaan idoleitaan.

Joistakin loukkaantumisista ja muusta luonnollisesta harvenemisesta huolimatta joukkueet saivat joukkonsa koottua yhä uudestaan ja uudestaan, ja jokainen kolmesta upeasta joukkueestamme selvitti kuin selvittikin tiensä jatkopeleihin. Jokainen joukkueista myös ymmärsi ottaa ensimmäisestä jatkosarjan ottelustaan strategisen tappion, ja vepsulaiset olivatkin hienosti ensimmäisten joukossa nauttimassa suussasulavista lohdutuspalkinnoista. Tässä yhteydessä mainittakoon, että Vepsun pelaajat voittivat sylillisen suklaata myös suuresta joululaulutoivekisasta toivomalla tunnelmallista joululaulua Seuraa raitaa.

Näin saatiin aikuistenkin harrasteryhmien pelit loistavasti käyntiin. Ihan kaikki eivät päässeet vielä tähän turnaukseen osallistumaan, mutta onneksi pelaajistomme on niin loistavassa kunnossa, että voimme helposti osallistua vaikka jokaiseen tulevaankin puulaakiturnaukseen ja jokainen pelaamaan haluava aivan varmasti pääsee pelaamaan. Myös Vaasan puulaakiosasto on tästä lähtien tehokkaasti raidoitettu, upeaa kaikki harrastajat! Suuret kiitokset myös järjestäjille loistavasti onnistuneesta turnauksesta, meillä ainakin oli superhauskaa!


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat