19.1. päivitetty korona-ohjeistus
Julkaistu: 18.01.2022 13.37

19.1. päivitetty korona-ohjeistus

Päivitetty ohjeistus joukkueille altistumisiin ja karanteeneihin

THL:n 14.1. päivitetyn ohjeen mukaisesti altistumiset joukkuetoiminnassa katsotaan pienen riskin altistumiseksi. Tämän mukaisesti koko joukkueen karanteeniin asettamisen käytäntöä on Pohjanmaalla muokattu 17.1;

Yksittäisen pelaajan tai valmentajan sairastuminen ei johda koko joukkueen karanteeniin. Joukkueiden on suositeltavaa informoida altistumisesta ja ohjeistaa pienienkin flunssaoireiden ilmaantuessa tekemään covid-testi. (kotitesti tai virallinen PCR-testi). Oireettomat pelaajat ja valmentajat saavat jatkaa joukkuetoiminnassa normaalisti.

Mikäli samassa joukkueessa todetaan kolme tai useampia tartuntoja lyhyessä ajassa (n. viikko) pyydämme olemaan yhteydessä Vaasan koronajäljitystiimiin tai tartuntatautilääkäreihin. Tällöin harkitaan koko joukkueen karanteeniin asettamista. Tiedonanto karanteeniin asettamisesta välitetään entisen käytännön mukaisesti joukkueenjohtajan toimesta koteihin.

Positiivinen kotitesti on suositeltavaa vahvistaa virallisella PCR-testillä jotta virallinen eristyspäätös voidaan tehdä.

Aiemmin määrättyjä karanteeneja ei muuteta takautuvasti.

Aluehallintoviraston 19.1. antamat määräykset mm. sisäliikuntapaikkojen sulkemiseksi eivät kosketa VPS Junioreita, sillä rajoituksen alaisia tiloja voidaan käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien henkilöiden ohjattuun harrastustoimintaan. https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69930025




Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤