Nike ja Stadium VPS:n kumppaneiksi
VPS-JunioritJulkaistu: 01.01.2022 22.01

Nike ja Stadium VPS:n kumppaneiksi

VPS, VPS Juniorit, Stadium ja Nike ovat sopineet yhteistyöstä, jonka seurauksena Stadiumista tulee Vepsun virallinen varustetoimittaja yhdessä Niken kanssa, joka on yhteistyön yksinoikeudellinen varustemerkki. Yhteistyö astui voimaan 1.1.2022.


Tue VPS Junioreita asioimalla Stadiumissa - bonusta kaikille

Kaikista VPS Junioreiden, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% bonusta suoraan VPS Junioreille. Ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa.

Jotta VPS Junioreiden jäsen tai tukija voi tukea seuraansa on hänen oltava Stadium kanta-asiakas, Stadium Member. Tällöin hän voi valita tuettavan Seuran osoitteessa www.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita. Voit myös katsoa ohjevideon

Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadium kanta-asiakas voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on tietysti kortitonta ja maksutonta.

Myös ostot jotka ovat tehty 14 päivää ennen liittymistä ovat bonusoikeutettuja. Stadium.fi sivustolta löytyvältä jäsensivustolta, kohdasta ”omat sivut”, on asiakkaalla mahdollisuus reaaliaikaiseen tuen seurantaan. Tuettavia Seuroja tai joukkueita voi olla samanaikaisesti jopa 4kpl (valittuaan useamman seuran/ joukkueen jakaantuu bonus tasaisesti kaikille, valinta voimassa 1 vuosi).

Jalkapallolla on keskeinen rooli Stadiumin liiketoiminnassa ja yritys haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista jalkapalloilua. Stadium on ollut aktiivisesti tukemassa seuratoimintaa – etenkin juniori- ja ruohonjuuritasolla – erityisesti omalla Team Sales -konseptillaan. Team Sales -konsepti kattaa sekä tyttöjen että poikien jalkapallotoiminnan ympäri Suomen. Yritys on äskettäin tehnyt merkittäviä investointeja Team Sales -toimintansa kehittämiseen vastaamaan entistäkin paremmin joukkueiden tarpeisiin ja palvelemaan seuroja, yksittäisiä pelaajia ja valmentajia nopeammin ja luotettavammin.