VPS Juniorit pyrkii auttamaan vähävaraisia perheitä harrastuskustannuksissa
VPS-JunioritJulkaistu: 20.11.2021 19.46

VPS Juniorit pyrkii auttamaan vähävaraisia perheitä harrastuskustannuksissa

Useita VPS Junioreissa pelaavia lapsia ja nuoria on vaarassa joutua lopettamaan rakkaan harrastuksensa perheensä taloudellisen tilanteen vuoksi. Vuosia seurassa pelanneiden lasten kannalta tilanne on musertava ja siksi VPS Juniorit tekee kaikkensa heidän pelaamisensa jatkon mahdollistamiseksi.

Vaasan kaupungin sosiaalitoimi tukee vähävaraisen lapsen harrastustoimintaa enintään 400 €:lla vuodessa, eikä se pääsääntöisesti riitä kuin muutaman kuukauden kulujen kattamiseen. Vaasassa jalkapallon olosuhdekustannukset ovat tutkitusti maan korkeimpia, ja valitettavasti se nostaa lajin harrastamisen hintaa huomattavasti.

VPS Junioreiden panostusten lisäksi seuran on pystyttävä keräämään yhdessä 10 000 € tukirahaa kaudessa. Pyrimme keräämään tämän summan yhdessä yritysten, yhdistysten, säätiöiden ja yksityisten lahjoittajien kanssa, jotta kaikkien olisi mahdollista jatkaa harrastustaan.

Tukea voit maksaa suoraan VPS Junioreiden tilille FI51 5670 0820 2089 55. Merkitse viestikenttään "vähävaraisten lasten tuki".

Lisätietoja Joni Keturilta joni.keturi@vpsjuniorit.fi / 044 261 2000