Futiksen alkeet tytöille Frozen-elokuvan tarinaa tapaillen - ILMAISEKSI!
VPS-JunioritJulkaistu: 08.11.2021 21.59

Futiksen alkeet tytöille Frozen-elokuvan tarinaa tapaillen - ILMAISEKSI!

VPS yhdessä UEFAn ja Disneyn kanssa kannustamaan tyttöjä jalkapallon pariin - veloituksetta!

VPS on valittu mukaan toteuttamaan 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. UEFA Playmakers -ohjelman kautta VPS haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena, veloituksetta. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa. Kohdistamme ohjelman 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen 2 -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Marraskuun 28. päivä käynnistyvässä ohjelmassa ovat keskiössä valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, sekä tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa.

Ilmoittautumisen Playmakers -harjoituksiin on nyt avattu osoitteessa https://www.vpsjuniorit.fi/lomakkeet/4612/frozen-f...

Harjoitukset tullaan pitämään Vaasan Urheilukeskuksessa sunnuntai-iltapäivisin klo 11-13 välisenä aikana. Yksi harjoitus kestää 45-60 minuuttia ja harjoitustapahtumia kevään aikana on kymmenen. ENSIMMÄINEN TAPAHTUMA 5.12. Ryhmät ja tarkemmat kellonajat ilmoitetaan joulukuun ensimmäisellä viikolla.

Lisätiedot: Joni Annila, joni.annila@vpsjuniorit.fi / 040 681 6565