VPS Juniorit ja FC KoMu jatkavat yhteistyötä
VPS-JunioritJulkaistu: 21.12.2020 12.29

VPS Juniorit ja FC KoMu jatkavat yhteistyötä

VPS Juniorit ja FC KoMu allekirjoittivat yhteistyösopimuksen myös alkavalle kaudelle 2021. Sopimuksen pääasiallinen sisältö on valmennuskoulutuksissa ja tutoroinnissa, mutta yhteistyö mahdollistaa myös molemminpuolisen pelaajaliikenteen, sekä esimerkiksi FC KoMu:n joukkueiden osallistumisen VPS:n Junnuliigaan.

Seurojen Palloliitto on kasvattanut VPS Junioreiden vastuuta alueen muidenkin seurojen valmentajien kouluttajana. Seuran järjestämiin valmentajakoulutuksiin osallistuu säännöllisesti valmentajia lähes kaikista Vaasan ja naapurikuntien suomenkielisistä seuroista. Myös VPS Junioreiden tutor Altti Eerola on käytettävissä yhteistyöseurojen valmentajien kehittymisen tukemisessa.

Nyt allekirjoitettu VPS Junioreiden ja FC KoMu:n välinen yhteistyösopimus kattaa kauden 2021, mutta molempien seurojen intresseissä on pitkäaikainen ja jatkuva yhteistyö.

FC KoMu tiivistää seuransa sivuillaan seuraavasti:

Tämä on FC KOMU

FC KoMu ry on omistautunut jalkapalloon sekä yhteisöömme.

Tavoitteemme on tuottaa jalkapalloharrastuksen avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä joukkueiden toimihenkilöille.

Toiminnan ydin on hyvän ja kehittävän jalkapalloharrastuksen mahdollistaminen toisten kunnioittamisella sekä vastuunottolla.

Visio

Pyrimme olemaan mustasaaren-alueen kaksi kielinen jalkapalloseuratoiminnan edelläkävijä!

Missio

Tuotamme elämyksiä ja iloa jalkapallon parissa. Pelaajille tarjoamme kehitys- ja oppimisympäristön, jossa jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet kohti kunkin omia tavoitteita.


Arvot

Hauskuus

Urheilullisuus

Yhteisöllisyys

FC KoMu tekee yhteistyötä Mustasaaren kunta, liikunta- ja urheilualan toimijoiden sekä yritysten kanssa. Luomme mahdollisimman hyvän ympäristön pelaajien kehittymiseen, ilon ja alueen yhteisöllisyyden kehittämiseksi. Toimintaamme ohjaa vahva talkootyö sekä sidosryhmäyhteisö.