VPS Juniorit teki seurakyselyt perheille ja seuratyöntekijöille
Julkaistu: 14.10.2020 00.00

VPS Juniorit teki seurakyselyt perheille ja seuratyöntekijöille

VPS Juniorit kysyi perheiltä perinteisesti kauden päätteeksi palautetta kuluneesta kaudesta ja toivomuksia tulevaan. Pyysimme arvosanoja joukkueen ilmapiiristä, valmennuksesta ja ikäluokan urheilullisesta menestymisestä, sekä yleisarvosanaa VPS Junioreiden toiminnasta kaudella 2020 ja mielipidettä kauden kokonaiskustannuksista. Lisäksi avoimilla kysymyksillä kysyimme missä onnistuimme seurana / joukkueena erityisen hyvin ja missä jäi parannettavaa. sekä terveisiä seurajohdolle koskien kuluvaa ja tulevaa kautta. Vastata sai luonnollisesti anonyymisti.

Täysin uusi kysely tehtiin valmentajille ja joukkueiden toimihenkilöille, joilta kysyttiin arvosanoja kauden 2020 osalta seuran yhteisöllisyydestä, sisäisestä viestinnästä, yhteistyöstä toimiston kanssa, urheilujohtamisesta, hallituksen onnistumisesta ja yleisesti seuran toiminnasta. Lisäksi avoimilla kysymyksillä kysyttiin toiveita koskien alkavaa kautta ja muita terveisiä seurajohdolle. Myös seuratyöntekijät saivat vastata nimettömästi.


Kiitos kaikille vastanneille! Vastaukset käsitellään seurajohdon kanssa ja tulokset otetaan huomioon tulevaa toimintaa suunniteltaessa.

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤