VPS P10-ikäluokalle vahva valmennustiimi
Julkaistu: 11.10.2020 00.00

VPS P10-ikäluokalle vahva valmennustiimi

VPS P10-ikäluokan valmennuksessa tapahtuu muutoksia, kun vastuuvalmentajana Junnuliigasta saakka toiminut Erkka Peltonen nimettiin VPS P12-ikäluokan valmentajaksi. Ikäluokasta valmennusvastuun ottaa yksi VPS Junioreiden lahjakkaimmista nuorista valmentajista, Miki Rautakorpi. Myös valmennustiimissä tapahtuu muutoksia, kun VPS Junioreiden omat kasvatit Atte Keisala ja Tomi Paananen palaavat seuraan - nyt osaksi VPS P10-valmennustiimiä. Vahvassa valmennusryhmässä jatkavat myös Altti Eerola, jolla on seuran tutorina suuri vastuu uusien valmentajien tukemisessa, sekä Juho Nieminen ja Taneli Töyli (fysiikkavalmentaja).

Urheilujohtaja Janne Lindberg uskoo vahvan valmennustiimin vievän ikäluokkaa kohti menestystä

- Erkka teki hienon pohjatyön ikäluokan kanssa ja sitä työtä on Mikin kumppaneineen nyt hyvä lähteä jatkamaan. P10-valmennustiimi on toiminut hienosti ja nyt kun sitä saatiin vielä vahvistettua Aten ja Tomin kaltaisilla fiksuilla nuorilla miehillä, joilla on vahva lajitausta ja pitkä historia seurassa, uskon että ikäluokalla on edessään loistava tulevaisuus. Miki on osoittanut kuluvan kauden aikana ansaitsevansa lisää vastuuta ja oli helppo päätös sitä hänelle myös antaa. Miki on osallistunut lähes kaikkiin seuran tarjoamiin koulutuksiin ja miehestä huokuu halu oppia lisää ja kehittyä valmentajana.

Lisäksi joukkueen toimintaa tukevat:

  • Urheilujohtaja Janne Lindberg
  • Maalivahtikoordinaattori Henri Sillanpää
  • Videoanalyytikko Tommi Helminen
  • Henkinen valmentaja Petteri Räisänen
  • Fyysinen valmentaja Kari Salmi (myös vammojen tutkiminen ja kuntoutusohjelmat)

Lisätietoa joukkueen toiminnasta joukkueenjohtaja Matti Timolta matti.timo@gmail.com / 040 845 3314

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤