NASSIKKAFUTIKSEN JOULUJUHLA
Julkaistu: 22.12.2019 00.00

NASSIKKAFUTIKSEN JOULUJUHLA

Nassikkafutiksen syyskausi huipentui jälleen kaikkien ryhmien yhteiseen joulujuhlaan, jonka teemana oli tänä vuonna jännitys. Joulu on jännittävää aikaa ja teema sopikin joulujuhlaan loistavasti.

Juhlan etkot pelattiin lyhtyfutiksen merkeissä. Toistakymmentä pikkutonttua uskaltautuikin mukaan pelaamaan tunnelmallisesti ulkotulien ja kynttilöiden valaisemalla kentällä. Siinä oli todellista joulun tunnelmaa <3

Varsinainen juhla vietettiin viime vuodelta tuttuun tapaan Fanny-talossa. Jännitys alkoi salatehtävien jakamisella. Nopeimmat ja onnekkaimmat perheet saivat itselleen salatehtävän, jonka saivat juhlan aikana suorittaa salaa muilta. Jos siis näitte juhlassa hieman kummallisesti käyttäytyviä perheitä, olivat he luultavasti tehtävää tekemässä ;) Kaikki salatehtävän saaneet myös suorittivat sen onnistuneesti, meillä on kyllä rohkeita ja vähän jopa hulluja perheitä Nassikkafutiksessa!

Jännitystä oli mukana myös onginnassa, siinä kun ei koskaan voi tietää, millainen vonkale onkeen nappaa. Saaliiksi saatiinkin kaikkea mahdollista autosta mandariiniin, mutta kaikki saaliit saivat hymyjä kalastajien kasvoille. Oman jännityksensä juhlaan toi myös kummijoukkueemme P09. Heidän pitämässään kioskissa oli nimittäin jouluherkkujen lisäksi myös arpajaiset, joissa palkintoina oli jopa kymmenittäin toinen toistaan upeampia lahjapaketteja. Arpajaisten jännitys säilyi ihan juhlan loppupuolelle asti, jolloin juhlallinen arvonta suoritettiin.

Lisäksi juhlassa leikittiin yhdessä tuttuja Nassikkaleikkejä, pelattiin, hypittiin hyppynarulla ja heitettiin tarkkuusheittoja tennispalloilla. Saimme myös useita pelaajahaastatteluja, joissa pelaajamme pääsivät kertomaan urastaan ja jatkosuunnitelmistaan. Vilma ilmoitti olevansa todella hyvä pelaaja, kun taas Aatu kertoi ryhtyvänsä peliuransa jälkeen poliisiksi. Lucas taas kertoi futiksessa parasta olevan temppukortit. Saimme haastatteluun myös kummijoukkueen pelaajista Onnin ja Jaapon. Nämä pojat ovat jo 10-vuotiaita ja pelanneet niin pitkään, etteivät edes muista enää, montako vuotta tarkalleen. Pojat olivat varsin yksimielisiä siitä, että parasta on voittaminen, ja voittoja tämä kovasti treenaava ja menestynyt joukkue onkin jo ehtinyt kahmimaan aika lailla.

Suuret kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille ja muille syyskaudella mukana olleille, olette taas tehneet sekä kaudesta että juhlasta aivan ikimuistoisen! <3 Oikein hyvää joulua kaikille, ja nähdään taas loppiaisen jälkeen, katsotaan mitä velmuiluja kevätkaudelle keksimme ;)


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤