Pronssia Hyvinkäältä!
6.8.2019 15:16 Uutiset / VPS U15 P04

Pronssia Hyvinkäältä!

VPS P04 osallistui viime viikonloppuna Hyvinkäällä SPL:n ll-tason lopputurnaukseen. Turnaus oli yksi kauden päätapahtumista, mihin valmistauduttiin huolellisesti parin viikon ajan heti kesätauon jälkeen. Vepsu oli mukana turnauksessa 17:n pelaajan voimin.

Alkulohkossa kohdattiin PePo/IPS yj, FC Jazz ja FC Reipas. Tuloksena kolmesta ensimmäisestä pelistä seitsemän pistettä ja nolla päästettyä maalia! Kahden ottelun päivätahdilla pelatussa turnauksessa ensimmäinen sijoitusottelu oli ohjelmassa hyvin pian alkulohkon päättymisen jälkeen, ja vastaan asettui myös keväällä Puolen Suomen Liigassa kohdattu OLS/OTP yj Oulusta. Tiukka taistelu pääsystä mitalipeleihin päättyi Vepsun hienoon 2-1 voittoon!

Päätöspäivän ensimmäisessä ottelussa ja samalla välierässä kohdattiin niin ikään PSL:stä tuttu FC Santa Claus/RoPS yj. Pohjoisen pojat olivat värikkäiden vaiheiden jälkeen parempia 1-0 lukemin. Kovasta painostuksesta huolimatta Vepsu ei päässyt tolppaa ja ylärimaa lähemmäs, ja näin ollen finaalipaikka jäi katkeran tappion myötä saavuttamatta. Ottelussa koettiin toinenkin iso takaisku, kun vahvan turnauksen pelannut August Sharma loukkasi polvensa. Toivottavasti "Agge" palaa pian ja entistä vahvempana pelikentille!

Mitalista pelattiin kuitenkin edelleen, ja pronssiotteluun saimme vastustajaksi HJS:n Hämeenlinnasta. Jo alkuverryttelystä näki, että pronssi kiinnostaa, ja välierän pettymys oli unohdettu. Vepsu hallitsi peliä alusta loppuun. Siitä huolimatta HJS karkasi 0-1 johtoon. Usko ei horjunut missään vaiheessa, vaan Vepsu jatkoi ottelun kontrolloimista, ja hyvin nopeasti tultiinkin rinnalle ja ohi. Toisella puoliajalla oli useampia hyviä paikkoja ratkaista peli lopullisesti, mutta 2-1 lukemat ja jännitys säilyivät loppuun saakka. Näihin numeroihin ottelu myös päättyi, joten Vepsu nappasi upeasti pronssimitalit tasokkaasta turnauksesta. Turnauksen finaalissa FC Santa Claus/RoPS yj voitti FC Jazzin 1-0, joten kulta matkasi Rovaniemelle ja hopea Poriin.

Valmentaja Veli Lampi oli syystäkin tyytyväinen turnauksen antiin: -Lähdimme hakemaan Hyvinkäältä kovia pelejä, ja niitä saimme. Kaikki matsit olivat tiukkoja, ja se, että suurin osa niistä päättyi lopulta meidän voittoon, oli upea suoritus joukkueelta. Erityisen ylpeä olen siitä asenteesta ja tahtotilasta, millä tulimme viimeiseen peliin ison välieräpettymyksen jälkeen. Erittäin tyytyväinen olen myös joukkueen toimintakulttuuriin läpi turnauksen. Käytös oli ensiluokkaista, ja keskittyminen pysyi koko ajan olennaisissa asioissa, oli alla sitten voitto, tasapeli tai tappio.

P04:n pelit jatkuvat jo huomenna, kun Aluesarjassa matkataan Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. VPS P04 on aloittanut syyskierroksen vahvasti, kahden pelin jälkeen tilillä on kaksi voittoa.


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat