Tim Sparv tukee VPS Futareita ja vähävaraisia jalkapalloilijoita
Julkaistu: 15.04.2019 00.00

Tim Sparv tukee VPS Futareita ja vähävaraisia jalkapalloilijoita

Tim Sparv ohjaa paitojensa myynnistä tulevia rahoja VPS Futareille ja VPS:n Tukisäätiölle

Miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni, entinen VPS-pelaaja ja ikuinen VPS-fani Tim Sparv valitsi hyväntekeväisyyskohteikseen VPS Futarit ja VPS:n Tukisäätiön, kun futistähdet saivat päättää mihin tarkoitukseen heidän kuvallaan ja nimellään myytyjen paitojen tuotto ohjataan.

- Vepsu on enemmän kuin jalkapalloseura. Sen yhteiskunnallinen rooli on moninainen ja seura toimii monella tavoin esikuvana muille. Vaikka tämä paitakampanja on hauska tempaus, löytyy siitä myös syvempi merkitys, sillä mielestäni jalkapallo kuuluu kaikille. Haluan kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan enemmän, Huuhkajien kapteeni kertoo.

Sparv pelasi Vepsussa kaudella 2008. Oravaisista kotoisin oleva pelaaja seurasi Raitaa jo lapsena.

- VPS merkitsee minulle paljon, sillä kävin lapsena isäni kanssa katsomassa Vepsun pelejä Hietalahdessa. Seura myös auttoi minua, kun olin Halmstadissa palaamassa loukkaantumisesta ja tarvitsin joukkueen, josta hakea peliaikaa, Sparv sanoo.

Tilaa Tim Sparv -huppari ja t-paita täältä

  • VPS Futarit on kehitysvammaisten joukkue, joka on toiminut VPS Junioreiden alaisuudessa vuodesta 2003 lähtien. Joukkueessa harjoittelee noin kaksikymmentä pelaajaa, joista osa osallistuu myös kesän aikana erityisryhmien turnauksiin.
  • Vaasan Palloseuran Tukisäätiö aloitti toimintansa vuonna 2013. Säätiön tarkoituksena on jalkapalloilun nuorisovalmennuksen kehittäminen ja vähävaraisten nuorten jalkapalloharrastuksen tukeminen.



Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤