VPS Futisportti

Futisportin läpi pääsee uuteen kivaan harrastukseen ja kokonaan uuteen futismaailmaan :)

Jokaisella on oikeus pelata jalkapalloa ja nauttia pelaamisesta kivassa ryhmässä. Toisinaan oikean ryhmän löytäminen ei vain ole niin helppoa. On lapsia, jotka ovat joskus pelanneet, joutuneet pettymään syystä tai toisesta ja kynnys uudelleen aloittamiseen on korkea, vaikka se kiinnostaisikin. On lapsia, jotka eivät ole pienempänä olleet lainkaan kiinnostuneita, mutta isompana laji on alkanut kiinnostamaan, ja nyt on enää vaikea löytää ryhmää, jossa saisi rauhassa opetella alkeita. Osalla lapsista on liikuntavammoja, haasteita tunteiden tai käytöksen hallinnassa tai muita piirteitä, jotka hankaloittavat harrastuksen aloittamista.

Jos tuntuu, että jalkapallo olisi sinun lapsellesi sopiva laji, mutta sopivan ryhmän löytäminen on vaikeaa, tulkaa lauantain Futisportti-ryhmään! Lapset ja nuoret voivat oman pärjäämisensä ja uskalluksensa mukaan osallistua joko yksin tai yhdessä oman vanhemman tai avustajan kanssa. Ryhmässä on yhteisiä treenejä, mutta jokainen saa osallistua omalla tavallaan. Täällä voidaan sitten yhdessä pähkäillä, mikä olisi sopivin ryhmä.

Portille voi tulla ihan kuka tahansa, ei haittaa vaikka ei olisi minkäänlaisia lajitaitoja tai pohjakuntoa, vaikka puuttuisi raajoja tai itsehillintää, vaikka pelottaisi mennä uuteen ryhmään tai aloittaa uutta lajia, kaikki ovat tervetulleita pelaamaan! Tai sitten voi tulla vain katsomaan ja osallistua ehkä johonkin osaan tai ihan vain jutella. Portin läpi voi sujahtaa nopeasti uuteen ryhmään tai siitä voi kulkea hitaammin, jokainen omaa tahtiaan.

Futisportti lauantaisin klo 16-17 VPS Junnuhallissa (Fennia Arenan vieressä).

Lisätietoja: raisa@vpsjuniorit.fi tai 050 341 5605 /Raisa
   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat