Yli 300 lasta ilmoittautunut kesän Junnuliigaan
Julkaistu: 24.05.2018 00.00

Yli 300 lasta ilmoittautunut kesän Junnuliigaan

Junnuliiga tutustuttaa taas satoja lapsia jalkapalloon ja yhdessä toimimiseen, kun Pohjalaisen Junnuliigan peli-illat alkavat kesäkuussa. VPS Juniorit on kutsunut alueen muita seuroja mukaan, joten lähes 500 lasta vanhempineen pääsee nauttimaan yhdessä perinteisestä urheilujuhlasta, joka tänä vuonna pelataan kesäkuusta syyskuuhun Kaarlen kentällä.

VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi olisi pitänyt Junnuliigan mielellään Elisa Stadionilla, mutta ei pidä Kaarleakaan huonona vaihtoehtona

Elisa Stadion oli luonnollisesti meille ykkösvaihtoehto, mutta saamme myös Kaarlella järjestettyä jalkapallojuhlan. Se, että emme tänä kesänä Elisalle pääse, tuli suurena yllätyksenä ja perustelut kuulostivat ainakin omaan korvaani hieman omituisilta. Vaasassa ei montaa tapahtumaa ole, jotka keräävät satoja lapsia ja aikuisia viikottain koko kesän ajan nauttimaan liikunnan riemusta ja itse näkisin, että Junnuliiga ansaitsisi kaupungin parhaat olosuhteet. On kuitenkin todettava, että sekä Vaasan Liikuntapalveluiden että Kuntayhtymän väki halusivat meitä asiassa auttaa, mutta tänä vuonna toimimme Kaarlella ja toivotaan, että ensi vuonna viemme taas Junnuliigan takaisin Elisalle.

Junnuliigan ensimmäinen otteluilta järjestetään Kaarlen kentällä tiistaina 5.6.

Mukaan saa ilmoittautua tästä

Lisätietoa Junnuliiga-koordinaattori Aaku Laitiselta aaku@vpsjuniorit.fi tai 050 382 6620

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤