Tule tule poika uimaan kahlaamaan! Wunderschöne Tage bei Pori Cup!
24.9.2018 10:40 Uutiset / VPS U12 P06

Voi mikä helle meitä helli kolmipäiväisellä Pori Cup reissulla!

Joukkue ja vanhemmat pääsivät toteuttamaan loma-/pelimatkan Poriin, johon kaikki pojat saivat osallistua ilman erillistä kustannusta. Oli mukava palata kentille WasaFootball Cupin voittojuhlien ja ansaitun loman jälkeen.

Olimme ilmoittautuneet kahteen eri sarjaan, jotta saisimme kaikille mukaan lähteville varmasti tarpeeksi pelejä ja peliaikaa. Tämä toteutui mainiosti. Huoltajat tekivät kovasti töitä, jotta poikien nestetasapaino olisi kohdillaan ja kaikki jaksaisivat pelata. Vettä kannettiin ämpäreissä, juomapulloissa ja suihkupulloissa. Aurinkorasvaa kului ja varjopaikkoja etsittiin. Leiriydyimme Janin tarjoaman katoksen alle ihan Tampereen ja Jyväskylän poikien kylkeen.

Matkan ehdoton anti oli yhdessäolo ja aurinko. Monille retki Yyteriin aurinkoiselle uimarannalle oli varmasti ikimuistoinen. Harvoin pääsee noin lämpimiin vesiin uimaan. Kyllä siellä hypittiin ja kahlattiin, kuten Anna Hanski on muinoin laulanut.

Iso kiitos valmennukselle, turnausvastaavalle, vanhemmille, huoltajille ja erityisesti vakiobussikuskillemme, joka jaksoi kuljettaa meitä erittäin tiukan peliaikataulun puitteissa kenttien, hotellin ja ruokapaikan välillä. Pori Cupissa on tunnetusti turnausruokailujen eliittiä olevat tarjoilut, joita emme millään muotoa halunneet jättää niitä välistä!

Turnauksessa emme taistelleet ihan kirkkaimmista mitaleista. Ehkä erittäin runsas määrä pelejä ja poikkeuksellisen helteinen keli tekivät vähän tehtävänsä. Tiukkoja kamppailuja oli paljon ja treenaamisen nälkä ainakin kasvoi. Tästä oli hyvä jatkaa kautta eteenpäin.   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat