Nollaysien Juniorcupen päättyi tappioihin
10.9.2018 10:58 Uutiset / VPS U9 P09

Juniorcupenin mitaliottelut pelattiin monitoimiviheriöllä perjantaina 7.9.2018

VPS-j P09 osallistui kesän 2018 Juniorcupeniin kolmella joukkuella. Yli 50 pojan ikäluokka oli jaettu Mustaan ja Valkoiseen joukkueeseen, jotka osallistuivat oman ikäluokan sarjaan. Lisäksi vuotta vanhempien joukossa oli Raita nimellä kulkenut joukkue, johon pelaajia valittiin sekä Mustan että Valkoisen riveistä. Kaikkiaan kauden mittaan noin puolet ikäluokasta, kaikkiaan 27 poikaa kävi kokeilemassa 8 vs. 8 pelaamista u10-peleissä.

Musta

Musta joukkue keräsi runkosarjassa 11 voittoa, pelasi kolmesti tasan ja hävisi kaksi kertaa. Maaleja syntyi 110, eli neljänneksi eniten sarjassa, omiin pallo meni 45 kertaa, mikä oli kolmanneksi vähiten. Tämä riitti kolmanteen sijaan taulukossa, ja puolivälierä vastustajaksi tuli Laihian Luja Sininen. Sunnuntaina 2.9.2018 pelattu pudotuspeliottelu päättyi kuitenkin laihialaisten selvään 5-1 voittoon, ja näin Mustan tie katkesi jo ennen finaalipäivää, ja lopullinen sijoitus sarjassa oli viides.

Puolivälierässä joukkueessa pelasivat: Matias Jurvanen, Juuso Uusi-Ranta, Roope Kamppinen, Kaapo Ohra-Aho, Joona Kurunmäki, Niilo Haapaniemi, Samuel Nyrhilä, Paulus Alatalo ja Lukas Palm. Valmennus: Tuomo Jurvanen

Valkoinen

Valkoisen runkosarja toi 11 voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Tehtyjä maaleja 106 ja päästettyjä 52, tämä riitti neljänteen sijaan pisteen verran Mustan takaan. Puolivälierävastustaja VPS-j P-8 kaatui 4-2, ja näin välierävastustajaksi tuli runkosarjan toiseksi tasapisteissä Mustan kanssa päätynyt Laihian Luja Valkoinen. Välierä sai vaasalaisittain katastrofaalisen alun harmittoman käsivirheen myötä ja pilkun myötä, mitä seurasi toinenkin takaiskumaali. Itseluottamus loppui kesken, eikä voitosta päästy haastamaan missään vaiheessa tosissaan. Lopulta Luja eteni finaaliin asti ansaitusti 8-1 lukemin. Nuutin kavennusmaali jäi laihaksi lohduksi, ja ilman Veetin loistotorjuntoja lukemat olisivat hyvin voineet olla vielä rumemmat.

Välierässä joukkueessa (kuvassa) pelasivat: Veeti Karppinen (mv), Oskari Kähtävä, Lucas Talmat, Arttu Lakonen, Roope Kamppinen, Nuutti Nurmi, Tito Ollila (c), Remi Heinonen ja Joel Heikkinen. Valmennus: Jani Heinonen, Tero Nurmi

Raita

Vuotta vanhempien sarjassa Raita voitti yhdeksän ottelua, pelasi kolmesti tasan ja hävisi vain kahdesti. 42 tehtyä maalia oli kolmanneksi eniten sarjassa, mutta omiin meni ainoastaan 21 maalia, mikä oli sarjan paras lukema. Tämä riitti runkosarjan toiseen tilaan, ja välierä vastustajaksi tuli BK-48. Aiempien taistojen tapaan peli oli erittäin tiukka, joskin keltapaidat loivat enemmän laadukkaita maalintekotilanteita. Vepsullakin oli erinomainen mahdollisuus sinetöidä finaalipaikka rangaistuspotkusta, mutta tällä kertaa viimeistely epäonnistui ja mentiin rangaistuslaukauskilpailuun 0-0 lukemissa. Pilkkukisassa kaksi ensimmäistä Vepsun laukojaa eivät saaneet palloa verkkoon, ja kun BK-48 kolmannen kierroksen aloittavana teki toisen maalinsa. ei kolmatta vetäjää Vepsulta enää tarvittukaan.

Välierässä joukkueessa pelasivat: Noa Lankinen, Jaapo Antila, Beder Al-zidi, Matias Jurvanen, Max Poikela, Joona Rasinmäki, Arvi Erhnrooth, Onni Virta, Paulus Alatalo, Lauri Mäkisalo, Eemil Väyrynen ja Kuisma Karjala. Valmennus: Timo Rasinmäki, Tuomo Jurvanen ja Jukka Lankinen.


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat