VPS P09:lle täysi pistepotti helteiseltä Fennialta
Julkaistu: 31.07.2018 00.00

Valkoinen

vs. FC Kiisto Keltainen 11-3 Maalit: Arttu x3, Oskari x3, Aldin x2, Tito, Leo, Remi

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja sitä väritti Vepsun puolustusvirheet vastustajan kärkipelaajien jäädessä huomiotta selän taakse. Puoliajalle mentiin 1-3 tappiolukemissa. Toiselle puoliajalle vaihdetiin hiukan pelaajien paikkoja ja se tuottikin 10 maalia Kiiston jäädessä nollille.

Valmentajan kommentit: Vastustajalle kuitenkin iso tsemit kovasta taistelussa kuumassa hallissa vain yhdellä vaihtopelaajalla, Jani Heinonen totesi.

vs. FC Kiisto Musta 7-6 Maalit: Aldin x3, Oskari x2, Arttu, Remi

Toinen ottelu oli alusta alkaen kovaa vääntöä ja Kiisto menikin, tässäkin pelissä 1-3 johtoon. Formaation vaihto toi tasapainoa kentälle ja tästä tultiin ensin tasoihin ja sitten ohi. Peli ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa ohi vaan loppuun asti täytyi painaa.

Valmentajan kommentit: Kausisuunnitelman mukaiset viikon teemat: 1 vs. 1 puolustaminen ja palloton tuki toimivat ajoittain todella hyvin, mikä lämmitti valmentajan mieltä, Heinonen summasi.

Joukkueessa pelasivat: Oskari Kähtävä, Aldin Haki Lajqi, Arttu Lakonen, Joel Heikkinen, Leo Tyrväinen, Luukas Leskinen, Niklas Rautava, Remi Heinonen ja Tito Ollila. Valmennus: Jani Heinonen.

Musta

vs. FC Kiisto Musta 7-4 Maalit: Max x2, Niilo x2, Samuel, Eemil

Valmentajan kommentit: Ensimmäisen ottelun alku oli vähän hakemista, mutta loppua kohden Kiisto väsyi ja päästiin kääntämään peli meille, Mika Uusi-Ranta kommentoi.

vs. FC Kiisto Keltainen 10-5 Maalit: Eemil x3, Lukas x2, Samuel x2, Niklas x2, Eetu

Toinen peli lähti hienosti liikkeelle ja pallo liikkui. Ekalla juomatauolla tilanne 4-0. Sen jälkeen kaikilla maalinkiilto silmissä ja syöttely loppui. Kiisto pääsi peliin mukaan ja oli välillä jo kahden maalin päässä. Lopussa pojat alkoivat taas pelaamaan ja kapteenin nauhaa kantanut Niklas näytti esimerkillä miten taistellaan. Niklas lähti oman hyökkäyksen kärjestä auttamaan puolustajia Kiiston vastaisku läpiajotilanteessa, haki pallon hyökkääjältä, nousi laidalta ohi koko Kiiston joukkueen ja teki maalin.

Valmentajan kommentit: Toisella puoliajalla meidän peli parani selvästi, kun maalinkiilto pelaajien silmissä himmeni ja havainnointi alkoi taas toimia, Uusi-Ranta summasi.

Joukkueessa pelasivat: Eemil Väyrynen, Eetu Harju, Juuso Uusi-Ranta, Lauri Mäkisalo, Lukas Palm, Max Poikela, Niilo Haapaniemi, Niklas Sulkakoski ja Samuel Nyrhilä. Valmennus: Mika Uusi-Ranta