Derbystä tasapeli
Julkaistu: 27.07.2018 00.00

Derbystä tasapeli

VPS-j P09 Raita vs. FC Kiisto 1-1 (1-0) Maali: Jaapo

Ensimmäisellä puoliajalla pelin hallinta oli vepsulla. Kiisto antoi avata lyhyellä ja puolustajilla oli hyvin aikaa katsoa minne avaa. Pallo liikkuikin välillä tosi hienosti. Vepsu sai muutamia hyviä tontteja omista hyökkäyksistä ja myös nopeilla riistoilla, mutta laukaukset jäivät vähän ponnettomiksi. Maali syntyi, kun Lucas katkoi hyvin tilanteen, laittoi Onnille laitaan, josta mies skillaili pakin pari kertaa ja laitto kovan maanuoliaisen maalille, josta Jaapolla oli helppo työ laittaa vastapalloon pallo maaliin. Tyylikäs sisäterä riman alle. Ekan puoliajan loppua kohden alkoi tulla taistelua ja kovia törmäyksiä ja töytäyksiä vastustajien kanssa. Kiisto sai pari vaarallista kaukolaukausta aikaiseksi, mutta muuten tilanteet vepsun päässä olivat vähissä. Eka jakso loppuikin kovaan törmäykseen keskialueella.

Toisen puoliajan puoltenvaihto ja myötätuuli auttoivat Kiistoa painamaan pelin vepsun päätyyn. Kerta toisensa jälkeen pakit hoitivat tilanteet ja Veeti toimi viimeisenä lukkona. Tasoitus tuli kulman jälkitilanteesta tuomistusta rangaistuspotkusta, kun pallo jäi pomppimaan rankkualueelle ja vepsun peluri esti laittomin keinoin maalintekoyrityksen. Loppupeli meni sitten painien koventuessa ja vepsu sai muutaman vastahyökkäyksen aikaiseksi, mutta ilman tulosta. Kerran Kiisto sai pallon tolppaan, mutta Veeti hoiti jatkopallon.

Valmentajan kommentit: Tasapeli oli oikeutettu lopputulos, vaikka ottelu oli voitettavissakin, Timo Rasinmäki totesi.

Joukkueessa pelasivat: Tito Ollila, Kaapo Ohra-aho, Onni Virta, Matias Jurvanen, Jaapo Antila, Joona Kurunmäki, Noa Lankinen, Lucas Talmat, Paulus Alatalo, Max Poikela ja Veeti Karppinen. Valmennus: Timo Rasinmäki, Tuomo Jurvanen ja Jukka Lankinen.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤