Piirisarjassa maalirikas tiistaikierros
Julkaistu: 25.07.2018 00.00

Piirisarjassa maalirikas tiistaikierros

Musta

vs. Karhu 7-4 Maalit: Eemil x3, Amir, Matias, Julius, oma maali

Valmentajan kommentit: Sovittiin, että puolustetaan ja hyökätään joukkueena. Se piti hienosti lähes koko pelin, Tuomo Jurvanen summasi.

vs. Jurva 11-6 Maalit: Matias x6, Eemil x3, Julius x2

Valmentajan kommentit: Samalla teemalla mentiin ja hyvin meni ihan pelin loppupuolelle asti, kunnes puolustaminen loppui ja vastustaja rokotti viimeiset 3 maalia. Samuli ja Noa hoitivat maalivahtityöt molemmissa peleissä hienosti, Jurvanen kehui.

Joukkueessa pelasivat: Matias Jurvanen, Kapilan Kalaiselvan, Otto Vehkaoja, Samuli Melender, Amir Muhammad, Robbie Nisula, Julius Björndahl, Eemil Väyrynen ja Noa Nyrhilä. Valmennus: Tuomo Jurvanen


Valkoinen

vs. Jurva 10-3 Maalit: Remi x4, Joel x3, Luukas, Eetu, Daniel

Helteiselle monarille saavuttiin iloisin mielin ja lämmittelyn hyvä syke siirtyikin kentälle. Peliä lähdettiin rakentamaan timanttimuodolla ja kovalla prässillä. Se tuottikin nopeasti tulosta, kun Remi paukutti vasemmalta Luukaksen ja varmistavana pelanneen Eetun syötöistä neljä salamamaalia. Peli jatkui iloisena ja aaltoilevana läpi ottelun ja onnistumisia tuli niin maalissa pelanneille Lassille ja Topiakselle kuin myös kenttäpelaajille. Muutamana mainintana Joelin hattu, Luukaksen hieno viimeistely poikittaissyötöstä ja Danielin läpiajosta tehty hallittu alakulmasijoitus.

Valmentajan kommentit: Joukkue pelasi hienosti ja tukitoiminnot oli juuri mitä ottelupalaverissa puhuttiin. Iso peukku myös Jurvan nuorelle ja positiiviselle koutsille, valkoista joukkuetta luotsannut Jani Heinonen kehui.

vs. Karhu 2-6 Maalit: Joel x2

Liekö ensimmäisen pelin onnistumisista huumaantunut joukkue ollut hiukan liian hyvänolon tunteessa toisen pelin alkuun, sillä Karhun aktiiviseen peliin emme pystyneet heti vastaamaan. Muutaman huolimattoman puolustusvirheen kautta kaveri pääsikin jo 3-1 johtoon. Kavennusta haettiin jopa hiukan yltiöpäisesti neljällä hyökkäävällä pelaajalla ja välillä tästä johtuen Karhun vastaiskut suuntautuivat vastustamattomasti kohti Vepsun maalia. Loppulukemat 2-6 kertovat vastustajan laadusta, parempi voitti.

Valmentajan kommentit: Alun nukahdusten aiheuttamaa takaa-ajoa ei saatu oikein koskaan kunnolla käyntiin vaikka täytyykin sanoa, että taistellen kaaduttiin. Iso kiitos pojille tsempistä, Heinonen päätti.

Joukkueessa pelasivat: Daniel Suutari, Remi Heinonen, Luukas Leskinen, Joel Heikkinen, Eetu Pajuluoma, Lassi Anneberg, Aldin Haki Lajqi, Topias Häivälä ja Leevi Rintamäki. Valmennus: Jani Heinonen


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤