Raidalla runsasmaalinen WFC 2018
8.7.2018 16:44 Uutiset / VPS U9 P09

VPS-j P09 Raita pelasi vuoden 2018 Wasa Football Cupissa kuusi ottelua, keräten voittoja ja tappioita kaikkina kolmena päivinä. Maalejakin nähtiin varsin runsaasti molempiin päihin. Hauskana sattumana todettakoon, että kotijoukkueeksi merkitty voitti kaikki kuusi ottelua.

vs. Karhu Sininen 1-6 Maali: Niilo

Avausottelussa perjantai-aamuna Raidan peli ei vielä ollut parhaimmillaan ja kauhajokelaisten suoraviivainen pelitapa toimi tehokkaasti. Pientä lohtua toi toiselle puoliajalle maalista kentälle tulleen Niilon kavennusmaali ottelun lopussa.

vs. Solf IK 7-2 Maalit: Nuutti x4, Lukas x2, Leo-Olavi

Toinen ottelu alkoi vaasalaisten tehottomalla hallinnalla ja sulvalaiset pääsivät karkaamaan johtoon ainoalla laukauksellaan ensimmäisen puoliajan ensimmäisellä puolikkaalla. Toisen kentällisen päästyä peliin Nuutti käänsi tilanteen neljällä maalilla ennen taukoa, ja siirtyi sitten toiselle puolikkaalle maalin suulle, minkä jälkeen muutkin pääsivät maalin makuun ja kaunistelemaan lukemia.

vs. SJK-j Valkoinen 7-3 Maalit: Nuutti x2, Lauri x2, Niilo x2, Lukas

Lauantaiaamun ottelu alkoi seinäjokelaisten maalilla, mutta Vepsu kiri rinnalle ja parin maalin johtoon ensimmäisen vartin aikana. Peli meni vielä jännäksi, kun SJK tasoitti tilanteen toisen puoliajan alkuun, mutta sitten raita otti uudelleen komennon ja karkasi lopulta selvään voittoon.

vs. FC Metta 1-8 Maali: Eetu

Latvialainen Metta tiedettiin ennalta kovaksi vastustajaksi, ja sellaiseksi se osoittautui myös kentällä. Ansiokkaan taistelun ansiosta puoliajalla Metta johti vain kolmella maalilla, ja toisella puoliajalla Eetu vielä riemastutti vaasalaiskannattajia kavennusmaalillaan. Loppulukemat repesivät vähän ikävän näköisiksi, mutta siitä huolimatta pahempaankin oli ainekset. Niilo maalivahtina oli kiistatta ottelun kiireisin ja paras VPS-pelaaja, ilman lukuisia huipputorjuntoja peli olisi revennyt vielä pahemmin. Myös kentällä kaikki taistelivat hienosti loppuun asti, vaikka voittajasta ei alun jälkeen juuri epäselvyyttä ollutkaan. Kun pelit olivat ohi jo puoliltapäivin, pelaajat pääsivät hyvissä ajoin valmistautumaan illan turnausdiskoon.

vs. FC Kiisto Keltainen 6-4 Maalit: Nuutti x3, Lukas x2, Leo-Olavi

Sunnuntain herätys oli kaikista varhaisin, ehkä disko vähän painoi, sillä ihan turnauksen parasta peliä ei Vepsu tarjonnut. Puoliajan kolmen maalin johto oli ihan ansaittu, mutta huonomminkin olisi voinut käydä. Tolpat olivat pariin otteeseen maalivahti Samulin parhaita kavereita. Toisella puoliajalla johto venyi vielä parilla maalilla, mutta pelin loppua kohti Kiiston tolppalaukaukset vierivät verkon perukoille ja kolme viimeistä osumaa merkattiinkin keltamustille.

vs. BK-48 Gul 4-5 Maalit: Niilo x2, Leo-Olavi, Eetu

Kova vastustaja, mutta 29 minuutin ajan tiukka ottelu. Ratkaisu nähtiin ensimmäisen puoliajan puolivälin paikkeilla, kun vastustaja rokotti neljästi reiluun minuuttiin. Ensimmäinen tuli vaparista puolen kentän paikkeilta, heti perään pallo hölmöiltiin vastustajalle ihan itse omalla alueella kolmesti. Leo-Olavin maali ennen taukoa aloitti kirin, joka toi raidan jo maalin päähän. Kavennuksen jälkeen vastustaja antoi aloituspotkun kuitenkin suoraan alapuolelle, josta kovapotkuinen pelaaja tykitti vastapalloon kuulan viidennen kerran maaliin. Tämä jäi lopulta voitto-osumaksi, vaikka Niilo kertaalleen vielä onnistuikin kaventamaan.

Valmentajan kommentit: Kokonaisuutena tasapainoinen turnaus, peli-ilme oli pääosin nousujohteinen ja fiilis pysyi positiivisena vaikeinakin hetkinä. Kolme voittoa ja kolme tappiota kertoivat aika hyvin meidän tason tässä sarjassa, voitettiin selvästi ja ansaitusti ne pelit joissa olimme parempia, ja vastaavasti hävisimme ne ottelut joissa kaveri oli etevämpi. Viimeinen matsi oli ehkä ainoa, joka jätti vähän jossiteltavaa. Peli hävittiin yhden lyhyen, mutta sitäkin heikomman jakson aikana. Siitä voi valmentajakin ottaa osan omaan piikkiinsä. Luultavasti ainakin yleisö viihtyi Raidan otteluissa tässä turnauksessa, 26 tehtyä ja 28 päästettyä maalia kertovat, että verkko heilui jommassa kummassa päässä kenttää keskimäärin lähes kolmen minuutin välein läpi viikonlopun, Tero Nurmi summasi turnausta.

Joukkueessa pelasivat: Nuutti Nurmi, Lukas Palm, Leo-Olavi Kainulainen, Eetu Harju, Lauri Mäkisalo, Samuli Melender, Niilo Haapaniemi, Leevi Rintamäki ja Elias Lämsä. Valmennus ja huolto: Tero Nurmi ja Martti Haapaniemi.


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat