Rästipelit monitoimiviheriöllä
Julkaistu: 01.07.2018 00.00

Molemmille joukkueille oman seuran vuotta nuoremmat osoittautuivat tällä kertaa turhan taitaviksi, mutta vastaavasti Komusta otettiin voitot. Samaan aikaan treenivuoron kanssa olleiden pelien valmistautuminen ei ollut tällä kertaa aivan optimaalista, kun pelaajia valui paikalle vasta juuri ennen ottelun alkua tai jopa sen jo alettua.

Musta

vs. FC Komu 9-2 (4-0) Maalit: Lukas x3, Otto x3, Niilo, Elias, Niklas

vs. VPS P10 3-5 (1-4) Maalit: Niilo, Samuel, Matias

Valmentajan kommentit: Komua vastaan peli oli hienosti kontrollissa ja palloakin liikuteltiin kaverille mallikkaasti. Vastustajan pahin ase oli maalivahti, joka teki toisen maaleistakin pitkällä avauksella. Toiseen peliin itseluottamus katosi eka puoliajan lopussa, eikä se enää hyvästä tsempistä huolimatta palautunut tarpeeksi toiselle puoliajalle, Tuomo Jurvanen totesi.

Joukkueessa pelasivat: Lukas Palm, Samuel Nyrhilä, Amir Muhammad, Elias Nurmikoski, Otto Vehkaoja, Julius Björndahl, Niilo Haapaniemi, Niklas Sulkakoski ja Matias Jurvanen.

Valkoinen

vs. VPS P10 6-8 Maalit: Tito x3, Joel x2, Veeti

Valmentajan kommentit: Peli alkoi tasaisesti mutta yleisilme oli aika unelias. Nuoremmat saivat nopeita hyökkäyksiä keskikaistan jäädessä puolustukselta auki, joista he pääsivätkin jo 1-4 johtoon. Loppu väännettiin kovaa mutta kiinni ei saatu. Taisteluvoitto nuorimmille, helpolla ei periksi kuitenkaan annettu, Jani Heinonen summasi ottelua.

vs. FC Komu 7-3 Maalit: Veeti x3, Joel x2, Eetu, Tito

Valmentajan kommentit: Toinen vastustaja oli nukuksissa meitä enemmän ja ensimmäinen puoliaika päättyi 3-1 johtoasemaan. Toinenkin puoliaika alkoi samallalailla ja korkea prässi tuotti useita maaleja. Loppuakohti KoMu teki muutaman, mutta ottelun voittajasta ei ollut missään kohtaa epäselvyyttä. Joukkuepelissä oli tänään isoimmat puutteet, puskettiin yksilönä ruuhkaan ja siitä valmentajalta miinukset. Taistelua kuitenkin riitti ja se toi voiton, Heinonen kuittasi.

Joukkueessa pelasivat: Tito Ollila, Daniel Suutari, Aldin Haki Lajqi, Eetu Pajuluoma, Remi Heinonen, Joel Heikkinen, Veeti Karppinen, Elias Lämsä ja Oscar Nylund.