Futisfesteillä nautittiin keväästä ja futiksesta
13.5.2018 13:07 Uutiset / VPS Nassikat

Vepsun Futisfesteillä oli myös ministadion, jossa olikin pelit koko ajan käynnissä.

Helatorstain aamupäivänä vietettiin koko perheen ulkoilutapahtumaa, Vepsun Futisfestejä. Samassa yhteydessä juhlittiin Nassikkafutiksen päättäjäisiä ja myös Junnuliigan kesäkauden avajaisia. Sää oli mitä upein, ja paikalle saapuikin runsaasti juhlijoita.

Tapahtuman aikana lapset pääsivät pelaamaan upealle ministadionille, askartelemaan omia vepsuaiheisia saippuakuplapulloja ja helistimiä, sekä kokeilemaan hienoja ratoja, joita 08-pojat olivat rakentaneet halliin. Välillä sai pitää evästauon ja syödä vaikkapa makkaran ja mehun.

Eräs tapahtuman kohokohdista oli perinteinen Vepsun miniderby Nassikkafutis-Junnuliiga, jonka tänä vuonna voitti Junnuliiga. Nassikat olivat kuitenkin upeasti mukana pelissä koko ajan, ja myös pelin jälkeiset huudot ja vastustajan kättelyt onnistuivat kuin vanhoilta tekijöiltä :) Jokainen Nassikkafutaaja sai myös mitalin loistavasti sujuneesta kaudesta. Aikamoinen fanijoukko tungeksi katsomaan idoleitaan näiden noustessa palkintokorokkeelle mitalia vastaanottamaan.

Kiitokset kaikille hienosta tapahtumasta! Koko tapahtuman ajan vallitsi loistava yhteishenki ja myös isojen ja pienten yhteiset pelit sujuivat todella hyvin ja kaikki saivat oppia toisiltaan. Tästä on hyvä potkaista Junnuliigan kausi käyntiin viikoittaisilla harjoituksilla ja kesäkuussa alkavilla peleillä. Nassikkaikäisille taas on tarjolla perheleirejä, joilla on mahdollista pelata kesän aikana yhteensä jopa 18 Nassikkafutistreenin verran! Jalkapalloa ei siis varmasti tule kenenkään kesästä puuttumaan :)


   
Lisää uutisia
VPS-Juniorit
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat