"Football is life"
Julkaistu: 30.04.2018 00.00

"Football is life"

VPS-j P06 kokoontui viime sunnuntaina 22.4. toiseen leiripäivään tällä kaudella. Leiripäivään kuului malliryhmänä toimiminen Suomen Palloliiton D-tason valmentajakoulutukseen osallistuville, pelaajatyytyväisyyskyselyn toteuttaminen sekä kohokohtana yhteistä aikaa VPS edustusjoukkueen kummipelaajiemme Steven Morriseyn ja Joonas Vahteran kanssa.

Pojat olivat todella innoissaan päästessään ensimmäistä kertaa treenaamaan Elisa Stadionin hienoihin olosuhteisiin. Treenit sujuivat mallikkaasti!

Joukkueemme on panostanut yhdessä vanhempien kanssa paljon pelaajien viihtymiseen, peli-iloon ja joukkueen mukavaan ilmapiiriin, jotta osaamisen kehittyminen ja taitojen kehittyminen olisivat vieläkin parempaa. Tätä tukien toteutimme pelaajille tyytyväisyyskyselyn, jonka tulokset olivat hyvin kannustavia. Kyselyn pohjalla voimme jälleen uudelleen kohdentaa toimenpiteitä. Joukkueessamme on paljon kilpailuhenkisiä pelaajia ja odotukset itselle sekä kanssa pelaajalle ovat korkealla. Tavoitteena on myös parantaa pelaajien mahdollisuuksi käsitellä pettymyksiin liittyviä tunteita.

Päivän parasta antia oli kummipelaajien kertomukset omasta lapsuusajan harjoittelusta ja siitä, kuinka he ovat päässeet jalkapalloammattilaiseksi. Pelaajilla oli paljon tarkkoja kysymyksiä Stevenille ja Joonakselle, jotka kärsivällisesti selittivät omaa polkuaan huipulle. Keskustelun teemat vaihtelivat jalkapalloilijan arjesta aina urheilijan motivoitumiseen erilaisissa tilanteissa. Pelaajia askarrutti, kuinka Steven oli lapsena ehtinyt harrastaa yli 10 tuntia jalkapalloa päivisin.

Oikeaa levon ja treenaamisen suhdetta sekä oikeanlaisen ravinnon merkitystä korostettiin Stevenin ja Joonaksen toimesta. Keskusteltiin myös motivaation säilyttämisestä loukkaantumisten keskellä. Joonas totesi, ettei loukkaantumista voi jäädä murehtimaan, vaan pyrkiä kuntoutumaan mahdollisimman nopeasti ja jatkaa eteenpäin. "Football is life", kiteytti Steven hyvin omalta osaltaan jalkapallon merkitystä hänelle. Päivästä jäi varmasti pelaajillemme mukavat muistot.

Hyvää kevättä kaikille!

Virpi Ala-Heikkilä

P.S. Joukkueemme toivottaa tervetulleeksi myös kaikki uudet pelaajat kokeilemaan jalkapallon pelaamista. Ota yhteyttä Virpi Ala-Heikkilä 050 334 3141 / virpi.alaheikkila@gmail.com tai Altti Eerola altti.eerola@outlook.com.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤