VPS-j:n sarjapelit alkavat
Julkaistu: 28.04.2018 00.00

VPS-j:n sarjapelit alkavat

VPS-j aloittaa uudistuneella ilmeellä ja sarjatasolla kauden 2018. Pelaajistossa on tapahtunut muutoksia, sillä joukkueeseen on liittynyt peräti 10 uutta pelaajaa. Lisäksi valmennus on vaihtunut, kun Aaku Laitinen apunaan Samuli Franke otti vastuun joukkueesta.

Sarjakausi alkaa tänään lauantaina 28.4. ja vastaan asettuu Botniahallilla FC Töjby. Laitisen mukaan talvi on mennyt suunnitelmien mukaisesti.

- Talvikausi meni vaihtelevasti. Aluksi treeneissä oli aika vähän porukkaa, mutta futsal kauden päätyttyä ja muutamien uusien pelaajien liityttyä joukkueeseen on treeneissä ollut hyvin porukkaa. Niissä on ollut hyvä meno päällä ja tiettyjä asioita on päästy harjoittelemaan, joita sitten on pyritty harjoituspeleissä toteuttaa.

Talven ja kevään otteluissa ei pisteitä jaettu, ja se ehkä näkyi lopputuloksissa.

- Pelit eivät kuitenkaan tuloksellisesti mennyt hyvin ja uuden pelisysteemin hiomisessa on ollut omat ongelmat. Usko on kuitenkin kova, että kun pisteitä aletaan jakamaan, niin peli saadaan kuntoon ja tulosta alkaa tulemaan.

Laitisen mukaan joukkueen pelaajatilanne on harvoin ollut näin valoisa kuin tällä hetkellä.

- Ringissä on nyt noin parikymmentä kaveria, joka luo kilpailua pelipaikoista ja antaa valmentajille mahdollisuuden peleissä pitää hyvää tempoa läpi ottelun. Tavoitteena on saada aikaan hyvä kausi, jossa hyvän joukkuehengen ja onnistuneiden pelien kautta saadaan hyvä tulos aikaan.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤