Reservijoukkue aloittaa toimintansa
Julkaistu: 03.12.2017 00.00

Reservijoukkue aloittaa toimintansa

Vaasan Palloseuran tuleva farmijoukkue, Kolmosta pelaava VPS-j, aloittaa harjoittelun maanantaina 4.12. Joukkue harjoittelee viidesti viikossa maanantaista perjantaihin. Harjoitukset ovat avoimia joulukuun ajan.

On tärkeää, että saamme homman nyt käyntiin ja treenit pyörimään. Harjoitukset ovat pelipainotteisia joulukuun ajan ja niihin voi tulla kuka tahansa näyttämään taitojaan ja katsomaan mihin rahkeet riittävät, kommentoi VPS Junioreiden urheilujohtaja Janne Lindberg.

Harjoituksia vetävät joulukkun aikana Lindberg, sekä Kimi Ilonen ja Ville Priha. Vastuuvalmentaja Christian Sund aloittaa tehtävässään 2.1.2018. Joukkueessa tulee olemaan paljon VPS:n A-junioreita, jotka eivät osallistu SM-karsintaan tulevana talvena.

Lähtökohta on se, että VPS-j:n arki viedään lähelle edustuksen toimintaa, jotta askel sinne helpottuisi. Joukkueen toiminnassa mennään yksilön kehitys edellä ja päätavoite on Kolmosessa. Kauden aikana peleissä voidaan nähdä myös edustuksen pelaajia tilanteen mukaan.

Joukkueen taustaryhmä muotoutuu kokonaisuudessaan joulukuun aikana ja siitä tiedotetaan lisää tammikuussa. Harjoitukset alkavat maanantaina 4.12. kello 15:00 Fennia Arenassa.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤