VPS-j Miehet, Nelonen

VPS - Närpes Kraft2  1 - 1

Nya Ehnvalnne

VPS-j tasapeliin Kraft2:n kanssa

VPS-j varmisti keskiviikkona sarjapaikan, kun alapuolella olevat FC Korsholm ja Kuffen menettivät mahdollisuutensa nousta joukkueen yläpuolelle. Hieman tahmeasti sujunut kausi sai siis mukavan päätöksen jo ennen kahta viimeistä ottelua. Kraft2-joukkuetta lähdettiin siis kaatamaan eilen varsin vapautuneissa tunnelmissa. VPS-j pelasi ehkäpä kauden parhaan ottelun, mutta tällä kertaa tulos ei ollut suosiollinen, vaan pisteet jaettiin lukemin 1-1(0-1).

VPS-j hallitsi ottelua minuutista 1 alkaen. Joukkue vyöryi vastustajan kenttäpuoliskolle ja pallo saatiin pelattua lukuisia kertoja boksiin. Ottelun ensimmäisen maalin iski kuitenkin vierasjoukkue, kun pallo pomppasi onnekkaasti verkkoon. VPS-j jatkoi maalin jälkeen vahvasti ja Mikko Joensuu ja Joni Uusipaikka olivat rangaistusalueella useamman kerran viittä vaille huippupaikassa. Kenan Kelmendi osui ylärimaan ja lopussa vielä Arttu Lehtonen puski vain joitain senttejä maalin ohi.

Toinen puoliaika pimenevässä illassa ei tuonut muutosta. VPS-j painoi edelleen ja Ibrahim Abdifatah osui ylärimaan. Paikkoja oli reilusti. Kesken kaiken Kraft2 pääsi läpiajoon, mutta Juho Jaskari maalissa pelasti joukkueen. Ruin Ahmadi otti lopulta ratkaisjan viitan, kun ensin mies kaadettiin, ja minuuttia myöhemmin pallo oli vaparista verkossa. Riemukas osuma syntyi 90+3-minuutilla ja tasapeli tuntui voitolta.

90 minuuttia pelannut Abdifatah totesi ottelun käsikirjoituksen olleen selvä.

- Meillä on paremmat paikat ja ehkä olisi pitänyt voittaa. Toki tasapelikin tuntuu nyt hyvältä. Pelattiin tänään hyvä matsi ja kentällä oli kiva pelata, kun oltiin niin paljon parempia.

VPS-j jatkaa otteluitaan ensi viikon lauantaina, kun FC Korsholm kohdataan Palosaarella.