19
ELO
19.30
VPS-j Miehet, Nelonen

Kanu - VPS   1 - 4

Kauhava

VPS-j:lle voitto ja tappio edellisistä otteluista

VPS-j kohtasi menneen viikon sisällä Kungliga Wasan Gerbyyssä ja Kanun Kauhavalla. Pistesaldo karttui yhteensä kolmella pisteellä, kun vierasottelusta joukkue onnistui hakemaan maistuvan 4-1-voiton.

Viime viikon Kungliga-ottelu oli hankala. VPS-j lähti hakemaan hyvää tulosta hyvin kauden pelannutta Kungligaa vastaan. Ottelun alku oli kuitenkin vaikea ja jo ensimmäisellä puoliajalla vastustaja repi ratkaisevalta tuntuvan johdon. VPS-j:llä oli myös muutama hyvä maalipaikka, mutta ainoastaan omassa päässä heilui verkko. Sama tahti jatkui toisella puoliajalla, ja numerot repesivät jopa kaksinumeroisiksi. VPS-j ei tokikaan ollut yhtä huono kuin numerot olivat, mutta vastustaja pelasi joka tapauksessa vahvan ottelun, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä.

Tämän viikon Kauhavan reissu olikin sitten tuloksellisesti ja myös pelillisesti antoisampi. Ottelu oli sarjataulukonkin kannalta erittäin tärkeä, sillä voitolla Kanu olisi noussut VPS-j:n ohi, kun taas nyt voitolla VPS-j kasvatti eroa entisestään.

Ensimmäinen puoliaika meni etenkin maalintekokilpailussa vieraille. VPS-j iski kolmesti, kun Kanu osui ainoastaan kertaalleen. VPS-j:n kahdesta ensimmäisestä vastasi Ibrahim Abdifatah, kun mies iski lyhyeen aikaan nopeat osumat. Joni Uusipaikka viimeisteli joukkueen kolmannen osuman Toni Kurjen syötöstä ja tauolle mentiin kahden maalin johdossa.

Toinen puoliaika alkoi jälleen mukavasti, kun Uusipaikka teki illan toisen. Ottelun jatkoa ei helpottanut Ville Kauppisen toinen keltainen kortti, kun peliä oli pelaamatta vielä puoli tuntia. VPS-j pelasi kuitenkin varsin vahvasti ottelun lopun, eikä suurta hätää voiton suhteen ollut.

Molemmat ottelut uurastanut Toni Kurki oli tyytyväinen etenkin eiliseen voittoon.

  • Kanulla oli vahva pelin alotus, johon kuitenkin vastattiin parilla maalilla. Maalien jälkeen ehkä oma selkä suoristui vähän liikaa ja tuudittauduttiin hyvän olon tunteeseen. Kavennuksen jälkeen taas näytti paremmalta ja saatiin tarvittavat maalit. Vajaamiehisenä olikin sitten toisella jaksolla enemmän puolustustaistelua ja johtoaseman suojelua. Tyytyväinen omien suoritukseen. Kungligaa vastaan peli oli aika lailla perinteinen isät vs pojat-ottelu.

Kanua vastaan onnistujia oli laajalla rintamalla, eli voisi sanoa että kaikki pelasivat varsin vahvan ottelun. Voitto oli ansaittu ja pisteet olivat tärkeät. Ensi viikko on taukoa peleistä, mutta kahden viikon päästä joukkue kohtaa ABC Strömsön Vaskiluodossa.

Kanu-pelin pari maalia instagramista: https://www.instagram.com/vps_j/

Tilastot
Kanu

1 - 4

(1-3)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤