VPS-j Miehet, Nelonen

Ponnistus - VPS

Lapua Keskuskenttä

VPS-j tasapeliin Lapualla

VPS-j lähti viettämään perjantai-iltaa Lapualle, jossa vastaan tuli helteisessä kelissä paikallinen Ponnistus. Ponnistus on aloittanut kauden kohtalaisen mukavasti, kun taas vierailla oli vasta yksi voitto saldona. Tasainen ottelu päättyikin lopulta tasalukemiin, kun Ponnistus onnistui lopussa tasoittamaan pelin lukemiin 1-1(0-1).

VPS-j aloitti ottelun varsin hyvin ja ainakin jotain puolittaisia maalipaikkoja joukkue sai luotua, mutta avausmaali antoi vielä odottaa. Mitä pidemmälle ensimmäinen jakso eteni, niin sitä paremmin myös kotijoukkue pääsi peliin mukaan. Joukkueeseen täksi kaudeksi palannut Mikko Joensuu iski kuitenkin ottelun avausmaalin, kun mies eteni hyvin boksiin ja hieman onnekkaasti vastustajan avustuksella pallo meni verkkoon lähietäisyydeltä. Vieraat saivat jakson loppupuolella vielä pari maukasta paikkaa mutta maalissa Niko Peltonen hoiti tilanteet hienosti.

Toiselle jaksolle ponnistus nosti pakkaa, joka toisaalta avasi vieraillekin maalipaikkoja. Pari maukasta tonttia joukkueelle siunaantui, mutta tällä kertaa enempää maaleja vieraat eivät tehneet. Ja niinhän siinä sitten usein käy, että kun itse ei tee niin kaveri käy iskemässä maalin ja tällä kertaa se tapahtui vielä harmittavasti yliajalla.

Joensuu oli muiden tapaan harmissaan loppuhetken tasoituksesta.

- Pelattiin varsin hyvä matsi, mutta totta kai kolme pistettä olisi maistunut. Kiva oli tehdä ensimmäinen maali joukkueessa monen vuoden tauon jälkeen. Lopussa vähän itseltä ainakin jalat loppuivat, mutta ihan hyvin jaksettiin.

Viime hetken tasoitus tottakai aina harmittaa. Lähtökohtaisesti tasapeli on kuitenkin kelvollinen tulos ja pelaajat pelasivat hyvän ottelun. Fiilis olisi toki ollut parempi, jos maalit olisivat menneet toisinpäin eli VPS-j olisi saanut tasoituksen aivan ottelun viime hetkillä. Tasapeli oli kuitenkin maalipaikkoihin ja ottelutapahtumiin nähden ihan oikeutettu tulos, joskaan ei VPS-j:n voitto olisi missään nimessä ollut vääryys.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon torstaina, kun vastaan paikallispelissä tulee Kungliga Wasa.