VPS-j Miehet, Nelonen

FC Kuffen - VPS

Koivulahti

VPS-j:lle avausvoitto Nelosessa

VPS-j lähti hakemaan kauden avausvoittoa Mustasaaren puolelle, kun joukkue matkasi Koivulahteen. Kentällä puhalsi pieni puhuri, mutta muuten olosuhteet olivat sään ja kentän puolesta erittäin hyvät. Paikalle oli saapunut niin koti- kuin vierasfanejakin, jotka näkivät VPS-j:n ottavan 3 pistettä ja siten kauden avausvoiton lukemin 1-2(0-2).

VPS-j hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja joukkueella oli etenkin maaliaihioita ihan mukavasti. Ottelun avausosuma syntyi, kun Toni Kurki toimitti pallon boksiin ja vastustajan estelyistä huolimatta Ibrahim Abdifatah sai pallon verkkoon. Sama mies iski maalin myös viime kaudella samassa ottelussa, joten Koivulahti tuntuu sopivan Ibralle.

Toiselle jaksolle painotettiin hyvää asennetta ja tarkkaa puolustuspeliä. Hyökkäyksiäkin haluttiin, että koko 45 minuuttia ei mene pelkäksi vastaanottamiseksi. VPS-j saikin tuplattua johdon, kun Mikko Joensuu vapautti Joel Tikan, jonka hallittu viimeistely tuplasi vieraiden johdon. Ottelu tuntui olevan VPS-j:n hallussa varsin mukavasti, mutta juuri 90 minuutin kohdalla vastustaja iski erikoistilanteesta kavennuksen. Suurta loppupaniikkia ei syntynyt, joten voitto vaasalaisille.

Kapteeni Arttu Lehtonen pelasi toisen ottelunsa TPK-lainasopimuskauden jälkeen.

- Etenkin ensimmäisellä jaksolla päästiin tosi hyvin pelaamaan ja pyörittämään peliä. Vähän paremmalla laadulla oltaisiin varmasti päästy paremmille tonteille. Toisella jaksolla taisteltiin mahtavasti. Jollen maali ja Juhon hyvät torjunnat auttoivat paljon, ja avausvoitto maistuu hyvältä.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikolla Lapualla Ponnistusta vastaan.