30
KES
19.00
VPS-j Miehet, Nelonen

VPS - SJK-j  0 - 3

Seinäjoen

VPS-j:lle ei pisteitä Seinäjoelta

VPS-j lähti kauden kolmanteen otteluun Seinäjoelle hakemaan lisäystä pistesaldoonsa, kun paikallinen SJK-j asettui vastaan. Vahvasti kauden aloittanut kotijoukkue tiedettiin kovaksi vastustajaksi, etenkin kun VPS-j:n pelaajaryhmä oli poissaolojen takia varsin vajamiehinen. VPS-j taisteli koko ottelun varsin mallikkaasti, mutta ei kuitenkaan mahtanut tällä kertaa mitään, vaan voitto kirjattiin 3-0(1-0)-lukemin seinäjokisille.

Ottelun käsikirjoitus oli siinä mielessä selvä, että SJK-j painosti vahvasti ja vieraat puolustivat tiiviisti. VPS-j yritti löytää maalipaikkansa siten vastaiskujen kautta. Muutamia paikkoja ja hyviä aihioita syntyi, mutta tällä kertaa kotijoukkue oli se, joka teki pelin maalit. Ensimmäisellä jaksolla syntyi yksi osuma ja toisella kaksi lisää.

VPS-j:n Jussi Mansikkamäki kiitteli kanssapelaajien asennetta.

- Tänään oli aiempaa parempi henki ja asenne joukkueessa. Saatiin mukava peli pelattua, mutta vastustaja oli odotetun vahva. Tästä pelistä voidaan kuitenkin ottaa paljon asioita mukaan tuleviin koitoksiin.

Poikkeuksellisesti keskikentän keskustassa pelannut Mikko Joensuu oli samoilla linjoilla.

- Alkuasetelma oli hankala, mutta suoriuduttiin tänään kohtalaisen hyvin. Vastustajan avausmaali tuli vähän huonoon saumaan, ja liukas kenttä aavistuksen hankaloitti pelaamista. Hyvää taistelua kuitenkin jätkiltä.

VPS-j jatkaa pelejä kesätauon jälkeen.

Tilastot

0 - 3

SJK-j
(0-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤