VPS-j Miehet, Nelonen

VPS - Lapuan Virkiä  1 - 5

Palosaari

VPS-j:lle ei vieläkään avausvoittoa

VPS-j lähti hakemaan kauden avausvoittoa kotiottelussa Palosaarella. Helteiseen keliin vastaan asettui tuttu vastustaja Lapuan Virkiä, joka oli kohdattu pari viikkoa aikaisemmin harjoitusottelussa. Vahvistunut Virkiä vei nimiinsä molemmat kohtaamiset ja eilisessä pelissä lukemat repesivät ja peli päättyi 1-5(1-1).

Ottelun alku oli suhteellisen tasaista, joskin Virkiä vei hieman enemmän peliä. VPS-j teki kuitenkin avausmaalin, kun Ville Kauppinen pelasi pallon Joni Uusipaikalle, joka puolittaisesta läpiajosta pisti pallon verkkoon maalivahdin hieman haparoidessa. Virkiä sai luotua vaarallisia paikkoja hieman liian helpolla VPS-j:n boksin tuntumaan, mutta maali varjeltui pitkään. VPS-j:lläkin oli joku paikka, josta lähimpänä lienee Joel Tikan maalineduspaikka, johon mies ei kuitenkaan aivan yltänyt. Virkiä sai lopulta varsin ansaitun tasoitusmaalin, kun jälleen sama kaveri iski saksipotkumaalin (kuten viime vuonnakin VPS-j:tä vastaan). Maali syntyi harmittavasti aivan ensimmäisen puoliajan viime sekunnilla.

VPS-j sai toiseen puoliaikaan hyvän alun. Ruin Ahmadi oli pirteä ja oli onnistua alakulmalaukauksessaan. Virkiä kuitenkin käytti tilaisuuteensa ensimmäistä jaksoa paremmin ja siirtyi johtoon. Kolmas vieraiden maali olikin sitten naula arkkuun, eikä VPS-j saanut kiriä käyntiin.

Vastustaja ansaitsi voittonsa ja Antti Julin oli pitelemätön. Muutenkin kaveri on nyt iskenyt 6 maalia kahteen peliin, eli hattutemput molempiin otteluihin. Toki VPS-j:lle jäi siinä mielessä jossiteltavaa, että jos ensimmäinen puoliaika oltaisiin saatu pidettyä tilanteessa 1-0, niin ainakin tasuri olisi ollut otettavissa.

Topparina pelannut Marko Pirhonen ei ollut kovinkaan tyytyväinen esitykseen.

-Pelin alku oli ihan lupauksia herättävä. Saatiin hyvä alku mutta siihen se oikeastaan jäi. Aika paljon saadaan kyllä parantaa, että saadaan positiivisia tuloksia ja sitä kautta positiivisia fiiliksiä.

VPS-j:n ottelut jatkuvat ensi viikolla SJK-j:n vieraana Seinäjoella.