VPS-j Miehet, Nelonen

IF Hoppet - VPS   1 - 1

Helsingby

VPS-j tasapeliin sarja-avauksessa

VPS-j avasi Koronan jälkeisen tynkäkauden uudella tuttavuudella, kun joukkue matkasi naapurikunnan Helsingbyhyn. Sinänsä IF Hoppet ei ollut uusi tuttavuus, sillä kaksi viikkoa sitten kohdattiin sama joukkue harjoitusottelussa. Silloin VPS-j joutui taipumaan, mutta tällä kertaa pisteet jaettiin lukemin 1-1(0-1).

VPS-j aloitti ensimmäisen puoliajan pieneen myötätuuleen varsin hyvin. Maalipaikkoja tai vähintään puolittaisia paikkoja joukkue sai luotua, mutta viimeistelyä saatiin odottaa reilu puoli tuntia. Jussi Mansikkamäki heitti rajaheiton, Mikko Joensuu jatkoi ja tuttu mies Joni Uusipaikka viimeisteli pallon maaliin. Pientä protestointia oli myös paitsion vaatimiseksi, mutta maali hyväksyttiin. VPS-j:n instragramista löytyy video tilanteesta ja jokainen voi itse päätellä oliko tilanne paitsio. Musta-valkoisten lasien läpi ei missään nimessä. Toisen puoliajan lopulla Hoppet nosti prässiä, mutta linjan takana ja laidoilla oli tilaa. VPS-j pääsi Marko Pirhosen ja Mansikkamäen yhteistyöllä pari kertaa pitkillä palloilla hyvin vastustajan selustaan, mutta supervaarallista ei syntynyt.

Toisella jaksolla Hoppet sai paremmin pelistä kiinni ja VPS-j joutui puolustamaan. Kovin vaarallisia paikkoja ei syntynyt, mutta muutama puolittainen paikka. Koko ottelun kuumana käynyt Hoppet-pelaaja otti puoliajalla toisen keltaisen kortin ja samassa rytäkässä joukkueen kapteeni loukkasi jalkaansa. Mutta Hoppet onnistui kuitenkin iskemään pallon verkkoon kulmapotkun flipperistä ja tasoittamaan ottelun. Toisen puoliajan viimeinen 10 minuuttia olikin sitten aika heikkotasoista peliä, jossa molemmilla oli paikkansa, kotijoukkueella ehkä paremmat maalipaikat.

Joukkueeseen palannut Mikko Joensuu pelasi helteisessä säässä varsin hyvän ottelun.

- Aloitettiin peli hyvin ja oltiin kotijoukkueen päädyssä. Maalikin saatiin aikaiseksi Stoke-tyyppisellä sivurajakuviolla. Toisella jaksolla oltiin sitten hieman myllyssä, koska paremmin olisi pitänyt saada pidettyä palloa ja ehkä jalatkin alkoivat hieman loppumaan. Vastustajan maali oli Suomi-Unkari-tyyppinen kimpoilu, mutta näitä tulee. Ihan kiva oli pelata, mutta tasapeliä enemmän olisi tietysti voitto tyydyttänyt.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikolla, kun vahvistunut Virkiä tulee vastaan Palosaarella.

Maali: Instagramissa VPS_j