VPS-j 4. divisioona, Harjoitusottelut

VPS -j - Kungliga Wasa  1 - 3

Elisa Stadion

VPS-j:lle kolmas tappio putkeen

VPS-j lähti hakemaan hyvää tulosta aina pahaa Kungliga Wasaa vastaan, kun joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa Elisalla. Stadion oli saatu hyvään kuntoon, vaikka tiistaina kenttä oli vielä valkea. VPS-j:llä tuli ottelun alla hieman hankala lähtötilanne peliin, kun maalivahti Niilo Huhta-Halkola ei ollut pelikuntoinen, ja kenttäpelaajista Toni Kurki uhrautui maalin. Edes Kurjen pari hyvää koppia eivät VPS-j:tä auttaneet, vaan Kungliga voitti ottelun 1-3(0-1).

Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui VPS-j:n selvässä hallinnassa. Vierailla oli puoliajalla pari paikkaa, mutta VPS-j hallitsi tapahtumia ja pääsi useasti boksiin. Viimeistely-yritykset jäivät tällä kertaa vaisuiksi ja kesken VPS-j-myllyn Kungliga kävi iskimässä ottelun avausmaalin.

Toinen puoliaika oli pelillisesti tasaisempi, mutta vierasjoukkue vei senkin nimiinsä. Ottelu oli jo lukemissa 0-3, kun VPS-j sai pallon häkkiin. Ville Pränny laukoi ja Rene Koivisto sai kengänkärjen väliin.

Poissaolojen vuoksi keskikentän pohjalla pelannut Heino Järvelä oli osittain tyytyväinen ottelun antiin.

- Mielestäni liikuteltiin palloa välillä aika hyvin verrattuna edellisiin peleihin ja saatiin siten myös pidettyä sitä itsellä pidempään. Maalipaikoissa olisi voinut olla hieman lisää malttia, josta kopissakin tauolla oli puhetta. Sitä kautta oltaisiin voitu päästä vaarallisempiin tilanteisiin.

Tahtopuolella Järvelä ei nähnyt ongelmia.

- Tänään onnistuttiin usein prässäämään pallo pois ja voitettiin 1 vs 1-tilanteita. Asenne oli selvästi parempi mitä parissa aikaisemmassa pelissä.

VPS-j pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan, mutta valitettavan huono maku ja tulos jäi siitä kuitenkin käteen. Toisella puoliajalla vaihdot jälleen hieman sotkivat peliä, ja tosiaan Kungliga oli ehkä hieman niskanpäällä. Viimeiset 10 minuuttia VPS-j rakenteli kiriä, josta tuloksena tosiaan yksi kavennusmaali.