VPS-j 4. divisioona, Harjoitusottelut

VPS -j - ABC/Strömsö  1 - 3

Elisa Stadion

VPS-j:lle tappio Strömsön kustannuksella

VPS-j pelasi kauden neljännen harjoitusottelun ja tällä kertaa vastaan Elisan auringossa saapui paikallisvastustaja ABC/Strömsö. Tällä kertaa vastustaja veti pidemmän korren, kun raitapaidat eivät saaneet parasta peliään käyntiin. Liekö lauantain saunailta vienyt parhaat mehut Jiin pelaajista, sillä melko vauhdikkaasti lauantain illanistujaista vietettiin. Loppulukemat kirjattiin 1-3(0-2).

Ottelun alku oli suhteellisen tasaista peliä. Ensimmäisellä jaksolla VPS-j:llä oli pari maukasta maalipaikkaa, mutta Heino Järvelän tolppalaukausta lähemmäksi eivät vepsulaiset päässeet. Vierasjoukkue Strömsö sen sijaan heilutti verkkoa peräti kaksi kertaa.

Toinen puoliaika alkoi siis hyvin hankalista lähtökohdista, mutta on sitä pidemmältäkin takamatkalta noustu. VPS-j sai pelin rullaamaan kohtalaisen hyvin, ja kavennusmaalikin syntyi kun kaksikko Ari Ghaderi ja Joni Uusipaikka petasivat ja Markku Ojala puttasi tyhjään maaliin. Tämä oli laiha lohtu, koska peli alkoi sakkaamaan uudelleen eikä paria puolittaista paikkaa parempaa syntynyt. Strömsö viimeisteli vielä kolmannen maalin ottelun loppuminuuteilla.

VPS-j:n Markku Ojala totesi ensimmäisen puoliajan olleen totuttua flegmaattisempaa tekemistä.

- Ei saatu pidettyä palloa niin kuin oltaisiin haluttu ja mihin ollaan aikaisemmissa kevään peleissä totuttu.

Toinen jakso oli hieman parempaa ja Ojala viimeisteli myös uransa ensimmäisen VPS-j-maalin.

- Toinen jakso oli parempaa erityisesti hetkittäin, mutta paljon parempaan pitää pystyä jatkossa. Poissaolot vaikuttivat ehkä hitusen. Oma avausmaali oli tietysti positiivinen juttu.

VPS-j pelasi hieman huolimattomasti ja epäkypsemmin kuin aiemmissa otteluissa. Tennistermein helppoja virheitä syntyi liikaa, jonka vuoksi pallo annettiin vastustajalle ilmaiseksi. Ajoittain peli näytti kohtalaisen hyvältä, mutta niitä hetkiä olisi tänään pitänyt olla selvästi enemmän.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon keskiviikkona, kun Kungliga Wasa astelee vastaan Elisalla.