20
MAA
18.30
VPS-j 4. divisioona, Harjoitusottelut

VPS -j - Lapuan Virkiä  4 - 1

Elisa Stadion

VPS-j voitti Lapuan Virkiän

VPS-j lähti kauden toisen harjoitusotteluun täynnä intoa. Kyseessä oli ensimmäinen ottelu Elisalla pitkään aikaan, joten olosuhteet olivat huipputasoa. Muutamia tärkeitä pelaajia oli edelleen poissa, mutta silti VPS-j pelasi mallikkaasti ja voitti 4-1-lukemin.

Ottelun alussa vieraat prässäsivät varsin kelvollisesti ja pienemmällä kentällä olisi todellisia hankaluuksia saattanut raitapaidoille kehkeytyä. Nyt peli oli kuitenkin hyvin hallussa, mutta välillä prässin alta lähdettiin pitkällä syötöllä, josta kärjessä pelannut Abbas Munirr sai ajoittain väännettyä pallon kotijoukkueelle. Munirr iski myös ensimmäisen maalin lähietäisyydeltä Mikko Koskenrannan syötöstä. Virkiä tasoitti ottelun puoliajan puolenvälin jälkeen, mutta VPS-j iski vielä toisen osuman, kun 16-vuotias Lauri Niemistö iski VPS-j-uran ensimmäisen aikuisten sarjojen maalinsa, johon syötön tarjoili niin ikään juniori-ikäinen Joona Sorvari.

Toisella jaksolla VPS-j:llä oli peli hyvin hallussa. Jälleen kerran vaihdot hieman muuttivat pelirytmiä molempien joukkueiden osalta. VPS-j teki kaksi maalia ja maalintekijät olivat täsmälleen samat kuin ensimmäiselläkin puoliajalla. Syöttäjät olivat eri jamppoja, sillä esityöt tekivät Rene Koivisto ja Markku Ojala.

Kahden maalin mies Niemistö aloitti ottelun penkiltä, mutta kehiin päästyään tahti oli tuhoisaa.

- Vähän oli kylmä vaihdossa, mutta onneksi sieltä päästiin Arin ansiosta pian pois. Peli oli kokoajan meillä hallussa, ja koko joukkue onnistui hyvin.

Kehitettävääkin Niemistö hyvästä ottelusta huolimatta löysi.

- Itse kehittäisin vielä tarkkuutta, ettei tule pallonmenetyksiä. Olisi pitänyt vielä kolmaskin tehdä, sillä paikkoja olisi ollut. Mutta tästä hyvä jatkaa.

VPS-j pelasi jälleen hyvää futista. Peli oli kontrollissa ja kentällä nähtiin fiksuja ratkaisuja ja kypsää pelaamista. Sekä puolustus- että hyökkäyspelaaminen oli erittäin vahvaa. Harvassa ovat ne pelaajat, jotka eivät tänään pelanneet erinomaista ottelua, vaan kaikki täyttivät paikkansa hienosti.

VPS-j jatkaa harjoitusotteluita ensi viikon keskiviikkona, kun Norrvalla FF saapuu Elisalle.

Maalit: https://www.instagram.com/vps_j/



Tilastot

4 - 1

Lapuan Virkiä
(2-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤