VPS P11 rauhoittuu joululomille!
Julkaistu: 20.12.2020 13.44

VPS P11 rauhoittuu joululomille!

Eilen lauantaina pantiin treenit pakettiin joulukuun osalta. Harkat päästiin taas vetämään loistavissa puitteissa Botnia-hallissa, jolloin myös vaadittujen pienryhmien erillään pitäminen ylläpito onnistui hyvin. Niin, edelleen nuo koronarajoitukset valitettavasti joudutaan huomioimaan harjoituksissa. Toivottavasti nyt joululoman aikana tilanne saadaan stabiiliksi, ja ensi vuoden alusta päästäisiin taas palaamaan normaaleihin rutiineihin.

[Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen]



Joulukuun aikana treeneissä on keskitytty 1v1-puolustustamiseen. Puolustamista on varioitu monissa eri harjoituksissa, ja paljon edistymistä on taas tapahtunut! Oikea puolustusasento alkaa löytymään paremmin, sekä suojattavan kohteen ja hyökkääjän ohjaamisen idea on alkanut hahmottua pojille entistä paremmin. Tammikuussa kun harjoitukset taas toivon mukaan pääsevät jatkumaan, keskitytään ensimmäisenä tukemiseen sekä syöttämiseen.

Joukkue sai myös muutaman "joululahjan" joulukuun aikana, nimittäin uusia treenipalloja sekä uuden sponsorin! Treenipalloiksi valikoitui Wasasportin suosituksesta paljon kehutut Moltenin pallot, ja ainakin tähän mennessä kokemukset ovat olleet hyviä, ja ilmatkin ovat pysyneet palloissa erittäin hyvin. Sponsoripuolella joukkueen tueksi tuli mukaan Vaasan Sähkö, jonka logo tulee näkymään pelipaidoissamme pikapuoliin. Vaasan Sähkön näkyvyys alueemme junioriurheilussa on varsin laaja, sillä he osallistuvat eri liikuntamuotojen tukemiseen esimerkillisesti.

[Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen]


Nyt joukkue vetäytyy pienelle joulutauolle nauttimaan ansaitusta lomasta! Toki Henkka on keksinut muutaman haasteen pojille kotiin joulunpyhien ajaksi, onkin sitten mielenkiintoista nähdä harkkoihin palatessa, kuinka moni on haasteeseen tarttunut!

Varmastikin kaikilla suurimpana joulutoiveena tosiaan on se, että pääsisimme eroon sekä koronasta että sen tuomista rajoituksista. Joukkue jännittää varsinkin sitä, pystymmekö aloittamaan tammikuun lopussa talviturnaussarjan, jossa on lisäksemme mukana SJK, KuPS, KPV sekä OLS. Olisi niin mukavaa päästä taas pelaamaan! :-D

Mukavaa ja rauhallista Joulunaikaa kaikille toivottaa VPS P11!


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤