Uusi kausi avattu Henkan johdolla
Julkaistu: 28.11.2020 19.00

Uusi kausi avattu Henkan johdolla

Marraskuun osalta harjoitukset on nyt taputeltu, sillä kun seuraavan kerran treenaamme tiistaina, onkin jo joulukuun ensimmäinen päivä!

Uusi kausi siis starttasi marraskuun alussa, ja tällöin joukkueen vetovastuun otti uutena päävalmentajana Henri Sillanpää, kavereiden kesken Henkka. Pojista on huokunut kunnioitus tätä Vepsu-legendaa kohtaan, varsinkin kun Henkka on esitellyt pojille kuinka pitkälle maalivahdin pitäisi heittää palloa. Toisaalta Henkalla lienee myös yksi Vepsun valmentajien kantavimmista äänistä, joten ainakaan hänen ohjeensa eivät kovin helpolla huku muun metelin alle. :-)

Marraskuun teemana joukkueella on ollut 1v1 hyökkääminen. Treeneissä on siis tehty paljon harhautuksia, rytminvaihtoja, ohittavia kosketuksia ja suunnanmuutoksia. Myös harjoitusten pienpeleissä on erilaisilla säännöillä pyritty luomaan nimenomaan näitä pelitilanteita, jotka tukevat teemaa. Ensi kuussa siirrytäänkin sitten kolikon toiselle puolelle, kun seuraavat kolme viikkoa keskitytään 1v1-puolustamiseen. Tietenkin olemme myös pelanneet paljon keskenämme, ja kaikki pojat odottavat jo innolla että päästäisiin myös pelaamaan treenipelejä muita vastustajia vastaan!

Uusi kausi toi mukanaan myös joukkueen fysiikkatreenit. Joukkue kokoontuu aina keskiviikkoisin fysiikkavalmentaja Kari Salmen vetämiin fysiikkatreeneihin Teeriniemen painisalille. Sivusta treenejä seuranneena tämä on erittäin hyvä lisä poikien harjoitusohjelmaan erilaisten kehon koordinaation ja liikeratojen kehittämiseen, voimaa unohtamatta. Valmentaessaan Kari myös samalla seuraa poikien liikkuvuutta, ja pystyy näin hyvin ennaltaehkäisevästi antamaan ohjeita erilaisiin venytyksiin ja harjoitteisiin vammojen välttämiseksi.

(Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen)

Mukavana uutisena joukkueelle viimekauden sponsorimme Öljypiste jatkaa tukenamme myös tänä vuonna! Peliasuissamme on vielä hyvin tilaa, joten jos yrityksesi haluaa tukea junioriurheilua sekä näkyvyyttä joukkueemme kautta, niin ota ihmeessä yhteyttä vps.pojat.2011@gmail.com tai 050 306 5800 (Joukkueenjohtaja Aleksi Nyman).

Marraskuun aikana laitettiin pystyyn myös joukkueen oma kanava SolidSport-palveluun, jota kautta joukkue voi striimata pelejänsä myös kotona oleville kannustusjoukoille. Tämä palvelu on varsinkin näin korona-aikana osoittautunut erinomaiseksi. Palvelua testattiin lähettämällä yhdet Junnuhallissa olleet treenit suoraan kotisohville, ja kaikki pelasi nätisti. Nyt olemme siis tämänkin osalta valmiita talven peleihin, toivottavasti vain korona ei pakota näitä perumaan. Jos haluat nähdä millainen meininki meillä on treeneissä, niin löydät tallenteen harkoistamme täältä: https://solidsport.com/vps-p11 (Palvelu vaatii käyttäjätunnuksen tekemisen.)

Mukavaa Joulunodotusta toivottaa VPS P11!

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤