VPS-j Miehet, Nelonen

Kungliga Wasa - VPS

Palosaari

VPS-j tasapeliin sarja-avauksessa

VPS-j aloitti virallisesti kauden vieraspelillä Palosaarella kun Kungliga Wasa isännöi keltaisissa pelannutta Palloseuraa. Edelliset pelit Kungligaa vastaan olivat päättyneet erittäin suuriin lukemiin, mutta tällä kertaa VPS-j taisteli voitosta, mutta lopulta peli päättyi tasatulokseen 1-1(0-1).

VPS-j avasi ottelun varsin vahvasti. Toki puoliajan edetessä Kungliga Wasa piti hieman enemmän palloa ja haki kärkikaksikkoa boksista isommilla palloilla. Pari vaarallista paikkaakin oli mutta maalissa Juho Jaskari piti verkot puhtaana. VPS-j meni ottelussa johtoon kun Jussi Mansikkamäen rajaheitosta pallo kimposi paluumuuttaja Jani Palomäelle, joka laukoi komeasti pallon alakulmaan.

Toisella puoliajalla molemmat joukkueet pelasivat melko heikkokuntoisella Palosaaren kentällä varsin suoraviivaista peliä. Kungliga Wasa haki paikkoja nostamalla palloa boksiin, ja VPS-j sai omat paikkansa lähinnä laitojen kautta, jossa hääräsivät Mansikkamäki ja Akatemia-apu Casimir Hudd. VPS-j:llä oli omat paikkansa, vaikka kotijoukkue myllyttikin varsin vahvasti. Lopulta vastaustaja iski pelin tasoihin kulman jälkitilanteesta, ja pisteet jaettiin.

Maalin laukonut Palomäki oli ihan tyytyväinen otteluun.

- Kaikkien asenne oli mielestäni tosi hyvä ja vaikka vastustaja tasoitti pelin, niin saatiin senkin jälkeen luotua muutama paikka.

Pelaaminen maistui VPS-j:ssä muutaman vuoden tauon jälkeen.

- Kiva oli pelata taas jiissä. Olisi voinut tehdä toisenkin maalin ihan pelin alussa. Ja kun maaliin johtaneessa tilanteessa pallo tipahti sopivasti eteen, niin tuli kyllä flashbackit Zidanen UCL-voittomaalista Glasgow:ssa 2002.

VPS-j pelasi varsin hyvän ottelun. Osa-alueet toimivat ja viimeisinä lukkoina toimivat ensimmäisen puoliajan Jaskari ja toisen puoliajan Akatemia-vahvistus Ville Murtonen. Kungliga Wasa tulee eilisellä joukkueella olemaan selvästi sarjan kärkitaistossa, jos vaan miehet pysyvät kunnossa. VPS-j jatkaa otteluita ensi viikolla kotona Närpes Kraftin kakkosjoukkuetta vastaan.